ŠABAN IZAŠAO NA GLSANJE, a za njim i Zorica Brunclik! OVU PORUKU ŠALJU PEVAČI!

Autor:

Zabava

04.03.2018

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I domaće estradne zvezde ispunile su svoju građansku dužnost izlaskom na beogradske izbore, a među onima koji su glasali su i Šaban Šaulić koji je na biračko mesto stigao sa suprugom Gocom. Njegova koleginica Zorica Brunclik, takođe je glasala, a svoju građansku dužnost ispunila je u pratnji supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

RepublikaFoto: Promo foto
Šaban Šaulić ispunjava svoju građansku dužnost

Vidno raspoložen, Šaban Šaulić stigao je na svoje biračko mesto, a da je kralj narodne muzike glasao potvrđuju i fotografije. Osim toga, Šaban je imao i jasnu poruku za svoje sugrađane:

- Mislim da je obaveza svih nas da glasamo i ja svoju uvek uredno ispunjavam - kazao je Šaulić.

Zorica Brunclik, takođe je naglasila značaj izlaska na glasanje.

RepublikaFoto: Promo foto
Zorica i Kemiš na glasanju

Građani Beograda, Sevojna, Aranđelovca i Bora glasaju danas na lokalnim izborima, a kontrolori su, kako im i dužnost nalaže, od ranog jutra sve pripremili za dolazak prvih birača. Na izborima u prestonici može da glasa 1.606.931 birač na 1.185 biračkih mesta.

Ranije danas svoju građansku dužnost ispunila je i Jelena Karleuša, a glasali su i Era Ojdanić, kao i pevačica Dragica Radosavljević Cakana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading