DARA BUBAMARA UŠLA U ZADRUGU S VODITELJEM!

Autor:

Zadruga

04.03.2018

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnje iznenađenje za sve zadrugare bio je ulazak pevačice Dare Bubamare u rijaliti, a razlog njenog dolaska bila je igra koju je za učesnike pripremio Veliki šef.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Učesnike rijalitija oko stola okupio je Lepi Mića koji im je pročitao pismo u kom je pisalo da se podele u dve grupe, od kojih će se jedna zvati "Ajkule", a druga "Pirane".

- Dragi zadrugari, sada ćete se podeliti u dve grupe. Tako da će svako od vas biti deo neke od te dve grupe. Budite mudri. Nemojte donositi odluke na prvu lpotu. Neka jedna grupa nakon podele sedne sa jedne strane stola, a druga sa druge strane - pisalo je u pismu Velikog šefa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

Posle čitanja pisma i podele, u "Zadrugu" su ušli Dara Bubamara i Ognjen Nestorović sa Radom Radenović.

- Sigurna sam da će ovo biti poseban dan iz više razloga, pre svega jer imamo specijalne goste, moj kolega Ognjen danas sa nama i specijalna gošća Dara Bubamara - predstavila je goste rada.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rada Radenović, Dara Bubamara i Ognjen Nestorović

Ognjen je učesnicima saopštio pravila, koja nisu bila nimalo jednostavna:

- Delimo se u dve grupe. Čućete početak svake numere. Ko prepozna mora jaje da razbilje o glavu. Jedan poen dobija ekipa koja pogodi izvođača, dva poena dobija ekipa koja pogodi i izvođača i ime pesme - objasnio je ukućanima pravila igre Ognjen Nestorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading