OSAM GODINA OD UBISTVA KSENIJE PAJČIN!

Autor: Republika

Zabava

16.03.2018

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godine, kada je prvo nju, a potom i sebe, ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda, u stanu na Voždovcu u Nikšićkoj ulici broj 5.

RepublikaFoto: instagram.com/in_memoriam_ksenija_pajcin

Ksenija Pajčin ostala je upamćena kao devojka puna energije i volje za uspehom i životom, dok njene kolege sa estrade i dan danas ističu da nije bilo boljeg i vernijeg prijatelja od nje.

Rođena je 3. Decembra 1977. godine u Beogradu. Osnovnu školu završila je na Banovom Brdu, a kasnije i petu ekonomsku u Rakovici. Još od malih nogu pokazivala je veliki talenat za ples. Javnosti je postala poznata devedestih kada se na našoj sceni pojavila kao članica grupe "DUCK", kada je otpevala pesmu "Dačo volim te" koja je tada ali i danas bila planetarani hit.

Oprobala se i kao model ali i voditeljka, nakon čega je otvorila i svoju školu plesa, koji je bio njena najveća ljubav. Tokom svoje kratke muzičke karijere snimila je pet albuma i devet singlova među koji ma su "Divan dan", "Pizza", "Dečko mi je umoran", "Nino", ali i mnogi drugi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Filipa Kapisodu, brata Petra Kapisode, upoznala je 2008. godine u Crnoj gori na njegovo veliko insistiranje, nakon čega su odmah upolovili u ljubavnu vezu koja je kako se pričalo ali i pisalo bila puna ljubavi, ljubomore ali iturbolentnosti. Prvi raskid usledio je 2009.godine nakon Filipove odluke da uđe u kuću "Velikog brata" za šta se Ksenija mnogo protivila.

Njihovo pomirenje palo je 2010. kada su se Filip i Ksenija odlučili za zajednički život. Kapisoda je branio Kseniji da pogleda bilo kog muškarca, odmah bi napravio ljubomornu scenu koja bi se završila velikom prepirkom i svađom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading