ŽENA KOJA JE TUŽILA POZNATOG PEVAČA POTPUNO IZLUDELA: Novi haos na SUĐENJU Halidu Muslimoviću!

Autor:

Zabava

29.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Bašić i njen advokat se oglasili nakon novog ročišta!

ŽENA KOJA JE TUŽILA POZNATOG PEVAČA POTPUNO IZLUDELA: Novi haos na SUĐENJU Halidu Muslimoviću!

Foto: ST/Petar Divac, printscreen/RTVPink, pixabay.com

Sonja Bašić iz Australije tužila je popularnog pevača Halida Muslimovića jer joj navodno duguje 90.000 evra, a nakon turbulentnog ročišta dala je izjavu sa svojim advokatom Draganom, te otkrila kako se danas situacija odvijala na sudu.

- Danas se situacija potpuno rasplela, posle današnjeg suđenja jasno je da je postojalo potraživanje koje smo u tužbi naveli i sam Halid Muslimović je priznao da su na njegov račun prebačena sredstva koja su navedena u potvrdama, što znači da je iznos tog potraživanja i dokazan - započeo je Sonjin advokat Dragan.

- On je i priznao da je komunicirao preko jedne društvene mreže sa Sonjom Bašić i priznao je da su te poruke koje je slao takve, tako da je sigurno i da se radi o pozajmici, međutim, najvažnije od svega je to što je on pokazao da nema nikakvih dokaza i da je učešće njegovo u ovom procesu potpuni promašaj nakon što su shvatili da su dokazi koje su priložili u pripremnom ročištu potpuno nezakoniti - izričit je advokat uz napomenu da je jasno da je postupak u završnoj fazi.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sonja Bašić

- Ne znam šta bih više rekla, potpuno sam izludela, procedura me na jedan način nervira i ne mogu da razumem da imam hiljadu dokumentacije dokaza,a da ovaj čovek nema ni "gram" dokaza i da ga nije stid i sramota da ovo meni radi, ne samo meni već i svojoj porodici, da je na samom kraju pokušavo da i mene i mog advokata zaustavi da rešimo ovo i da stavimo tačku i da ne želi dalje da ide sa ovim, a njegove reči su prazne, a ja samo hoću svoje pare neka on reši sa parama sve što ima, a ne rečima jer njegove reči su za mene nula - bila je otvorena Sonja.

Sonja je progovorila i o ženi iz Švajcarske, koja je navela da joj Halid duguje 11.000 franaka.

- Lično tu ženu nisam nikada videla, ali jesmo pričali i znam za tu situaciju, čak sam i plakala kada sam čula jer sam veoma osetljiva na decu, a to je mnogo žalosna i istinita priča i sve što je pisano je potpuno tačno - potvrdila je ona za "Kurir".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Halid Muslimović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading