TRAGIČAN ŽIVOT TEYA DORE: "Tata bi bio najsrećniji da je doživeo moj uspeh"

Autor:

Zabava

04.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teya Dora se svaki put zaplače kad zapeva "Džanum" jer joj je otac u mislima

TRAGIČAN ŽIVOT TEYA DORE: "Tata bi bio najsrećniji da je doživeo moj uspeh"

Foto: ST/Dragan Kadić

Pobednica izbora za Pesmu za Evroviziju Teodora Pavlovska je srpska pevačica, kompozitorka i producentkinja, mnogima poznatija kao Teya Dora, publici se predstavila brojnim numerama, ali pored pesme "Ramonda", kojom će predstavljati Srbiju u Malmeu u maju, još jedan hit ju je vinuo među zvezde, a to je "Džanum", čiji tekst nosi bolnu poruku, a sve je povezano s tragedijom koju je doživela, odnosno gubitkom oca. Kako je i sama govorila u obraćanjima za medije, ovu pesmu uvek peva s posebnom emocijom i drhtavim glasom, a ovakva osećanja proizilaze iz tragičnog događaja koji je Teya Dora doživela kad je 2021. izgubila oca Dragana, koji je trajno ostavio tugu u njenom životu.

Foto: facebook dragan gandra pavlovski

Otac Teya Dore Dragan Gandra Pavlovski

 

 

U pojedinim razgovorima sa sedmom silom istakla je da joj je uvek teško da peva "Džanum" jer je podseća na tragičan gubitak i zato što osoba koju je mnogo volela nije bila živa da se raduje njenom uspehu, te da svaki put misli na oca i plače. Njena majka Jasna Jojić je novinarka, te je često možemo videti u javnosti, a nedavno su iz jednog intervjua osvanuli detalji o njenom mužu Draganu.
- Gandra, kako mu je glasio nadimak, bio je slikar i grafički dizajner, navodi Ist medija, koga će Borani pamtiti ne samo po logotipima koje je uradio za institucije poput tamošnjeg Muzeja rudarstva i metalurgije i Muzičke škole, već i po izložbama karikatura i sjajnih ilustracija. 
Inače svetski hit "Džanum" preveden je na 189 jezika, a ogroman broj postova na društvenim mrežama objavljen je upravo s ovom pesmom.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading