OVA POZNATA PEVAČICA JE SESTRA BORE ČORBE: Čak su bili u istoj grupi, a niko nije znao da su u srodstvu (FOTO)

Autor:

Zabava

05.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoje legendarnih muzičara, pored uspešne saradnje, koju su ostvarili u više navrata, veže i porodično nasleđe.

OVA POZNATA PEVAČICA JE SESTRA BORE ČORBE: Čak su bili u istoj grupi, a niko nije znao da su u srodstvu (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel


Poznati roker i frontmen grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević retko govori otkriva detalje iz svog privatnog života, pa malo ko zna da on ima sestru koja je takođe poznata pevačica.

Njegova dugogodišnja prijateljica i koleginica Biljana Krstić otkrila je javnosti da su oni zapravo rođaci.

- Da vam otkrijem jednu tajnu, možda i ne znate. Bora i ja smo rođaci. Mi smo brat i sestra - izjavila je Biljana jednom prilikom, ističući da njihovo prijateljstvo traje još od davne 1975. godine, kada su oboje bili članovi legendarne grupe "Suncokret".


Prijateljstvo i saradnja kroz muziku

Prijateljstvo između Bore i Biljane proteže se kroz decenije, a njihova saradnja na muzičkom planu takođe je bila značajna.

Oboje su bili članovi grupe "Suncokret", čime su započeli svoj muzički put.

Nakon toga, svako je krenuo svojim putem, ali su se povremeno ponovo sretali u muzičkim projektima, pokazujući da njihova veza ide dublje od običnog prijateljstva.

Republika

Foto: ATA Images

Bilja Krstić ponosi se što je u srodstvu sa Borom


Muzičko nasleđe porodice Đorđević-Krstić

Porodica Đorđević-Krstić iznedrila je dva talentovana muzičara čiji su uticaj i doprinos domaćoj muzici neosporni.

Đorđević je postao sinonim za srpski rok, dok je Krstićeva izgradila zavidnu karijeru kao pevačica etno muzike. Njihova zajednička muzička prošlost sastavni je deo bogatog nasleđa koje su ostavili u domaćoj muzici.

Iako retko govori o svom privatnom životu, Bora Đorđević je oduvek bio poznat po svojoj posvećenosti muzici i izražavanju kroz tekstove pesama.

Njegova energična i nekonvencionalna pojava na sceni, kao i njegov snažan glas, obeležili su njegovu karijeru koja traje decenijama.

Biljana, s druge strane, istakla se kao jedna od najpoznatijih pevačica etno muzike na domaćoj sceni. Njen glas, spoj tradicionalnih melodijskih linija i savremenih aranžmana, doneo joj je brojne nagrade i priznanja. Njena muzika prenosi duh prošlih vremena na jedinstven način, ostavljajući snažan utisak na publiku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading