SANDRA AFRIKA ŽIVI S VOLKOVIM: Ostavila dečka posle 15 godina!

Autor:

Zabava

27.03.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O tome da svemu jednom dođe kraj svedoči i veza pevačice Sandre Afrike koja je sa Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom trajala 15 godina, nakon čega je započela zajednički život sa poznatim fudbalerom.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Okončali vezu posle 15 godina... Sandra i Mikiša

Spekulacije da je mesecima u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, Sandra Afrika nije ni potvrđivala, a ni demantovala. Njen, sada već definitivno, bivši dečko Mikiša za medije je tvrdio da su Sandra i on i dalje u vezi, a dokaza o tome da su raskinuli nije bilo.

Međutim, prvi dokaz dao je upravo Vladimir koji je pre nekoliko dana snimio Sandru na rođendanu njene koleginice Jane i taj video objavio na instagramu.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Uživaju u ljubavi... Sandra i Vladimir

A da je njihova veza ozbiljna utvrdila je ekipa emisije "Paparaco lov" koja je pevačicu u fudbalera snimila ispred ulaza zgrade u kojoj zajedno žive. S obzirom na to da su započeli zajednički život, više nema sumnje da veza Sandre i Vladimira cveta, a da je pevačica raskinula vezu dugu 15 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading