LAŽNA ZUBARKA OBOŽAVA POZNATE LIČNOSTI: Evo u čijem se društvu NAŠLA, hvalila se luksuznim životom na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

06.03.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana S. se sumnjiči za nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, a njene objave na društvenim mrežama govore o luksuznom načinu života!

LAŽNA ZUBARKA OBOŽAVA POZNATE LIČNOSTI: Evo u čijem se društvu NAŠLA, hvalila se luksuznim životom na društvenim mrežama!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukic, E-stock, DRUŠTVENE MREŽE

Snežana S. (48), takozvana "Lažna zubarka", koja se sumniči za  nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, na svojim profilima na društvenim mrežama često se hvalila luksuzom i bogatim načinom života. Snežana očigledno voli i da bude u društvu poznatih faca, pa se na njenim profilima mogu videti i fotografije sa mnogim poznatim ličnostima.

Snežana ima niz fotografija sa poznatim ličnostima, čije je nastupe očigledno volela da posećuje. Tako je pozirala sa Acom Pejovićem, Adilom, Dadom Polumentom, ali i voditeljkom Ruškom Jakić.

Sa snimanja serije Draga saveta. Posted by Snezana Aleksic on Недеља, 06. април 2014.

Podsetimo, Snežana S. je osumnjičena da se u periodu od 21. 11. 2021. godine, a do dana podošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji "BV dental estetic", GO Savski venac, ul. Bulevar Vudro Vilsona br. 8, bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga „antiage“ medicine sa navodno stečenim zvanjem "doktor stomatologije" i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini od 27.02.1999. godine, za koju diplomu je nakandnim proverama utvrđeno da je falsifikovana i da se osumnjičena S.S. (1976) registrovala u Agenciji za privredne registre kao S.S. PR, Opšta ordinacija dentalne medicine „BV dental estetic“, sa registrovanom delatnošću „stomatološka praksa“ i bavila se navedenim uslugama bez adekvatnog zvanja i stručne spreme, piše "Blic".

Nudila velike popuste na tretmane

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filterom koji je oglašavala za 8000 dinara, prenosi gorepomenuti medij.

Takođe, ona je nudila i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5500 dinara, iako je vrednost pomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading