UČESNICIMA PZE OTKAZAN NASTUP ZBOG BOMBE: Policija na Kosovu donela HITNU ODLUKU!

Autor:

Zabava

09.03.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Radosavljević i Bojana Radovanović u putu saznali šta se dešava!

UČESNICIMA PZE OTKAZAN NASTUP ZBOG BOMBE: Policija na Kosovu donela HITNU ODLUKU!

Foto: ST/Dragan Kadić, shutterstock

Planirani nastup Bojane Radovanović i Davida Radosavljevića na Dan žena u Ranilugu, na Kosovu i Metohiji, iznenada je otkazan. Razlog za otkazivanje njihovog nastupa leži u nedavnom incidentu kada je bačena bomba na jedan lokal u tom kraju, što je navelo policiju da donese odluku o zabrani njihovog nastupa, saznaje Espreso.

Karte za ovaj događaj su unapred bile rasprodate, što je ukazivalo na veliko interesovanje publike za njihov nastup. Par je juče krenuo put Raniluga, ali su usput dobili obaveštenje da je njihov nastup otkazan usled odluke policije.

Ovaj neočekivani preokret razočarao je kako izvođače, tako i publiku koja se radovala njihovom nastupu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

David Radosavljević i Bojana Radovanović

Bojana Radovanović i David Radosavljević još uvek nisu javno komentarisali odluku policije i otkazivanje njihovog nastupa. Međutim, očekuje se da će se uskoro oglasiti povodom celog slučaja.

Policija je preduzela mere opreza nakon nedavnog incidenta, ali ova odluka je izazvala razočaranje kod publike koja je željno iščekivala njihovu izvedbu.

Iako je otkazan njihov nastup u Ranilugu, ostaje neizvesno da li će se koncert održati u nekom drugom terminu ili će biti potpuno otkazan. Situacija je trenutno pod istragom, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

David Radosavljević i Bojana

Ostaje da se vidi da li će Bojana i David imati priliku da se pojave pred svojom publikom na Kosovu i Metohiji, ili će se njihov nastup na Dan žena zauvek pamtiti po ovoj neočekivanoj prepreci.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading