ZORICA I KEMIŠ PRIZNALI SVE O RITUALIMA KOJE IZVODE: Pevačica uživo u emisiji otkrila najveću intimu!

Autor:

Zabava

09.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik i Kemiš usred emisije napravili dramatičnu scenu!

ZORICA I KEMIŠ PRIZNALI SVE O RITUALIMA KOJE IZVODE: Pevačica uživo u emisiji otkrila najveću intimu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš su nedavno izazvali pažnju javnosti svojom polemikom o tome ko tačno kuva jutarnju kafu. U emisiji "Zvezde Granda Specijal" njih dvoje su se našli u ne baš uobičajenoj situaciji, gde su otkrili da iako važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, imaju svoje nesuglasice kada su u pitanju kućni poslovi.

Zorica je istakla da je ona ta koja najčešće kuva jutarnju kafu, dok je Kemiš tvrdio suprotno, navodeći da je i on često taj koji obavlja tu dužnost. Njihova šaljiva rasprava dovela je do smeha u studiju, ali i do iznenađenja kod publike koja je navikla da ih vidi kao skladan par.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zorica Brunclik

 


Kroz ovu situaciju, Zorica i Kemiš su pokazali da ni njihov dugogodišnji brak nije imun na svakodnevne nesuglasice oko kućnih poslova, ali i da su spremni da o tome otvoreno razgovaraju, čime su možda inspirisali i druge parove da se otvoreno suoče sa sličnim temama.

- Ima mnogo mesta gde mi volimo da provodimo vreme, ništa ne bi značilo ni da otkrijemo koja su to mesta. Imamo naše rituale, ja 95 posto kuvam jutarnju kafu - rekla je Zorica, dok se Kemiš odmah umešao:

Ne! Evo juče i prekjuče sam ja kuvao kafu.

- Da, da... Sram te bilo - rekla je ona, a on je otkrio:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zorica Brunclik i Kemiš

 

- Dogovarali smo se da sedam dana ona bude Kemiš, a ja da budem Zorica. Nije pristala.

Zorica se na ovu konstataciju samo nasmejala, pa je nastavila da govori, dok je Kemiš tvrdio da pomaže supruzi oko svih kučnih poslova.

- Da, da... Kad su prekjuče kuvao kafu? Sram te bilo - dodala je Zorica

Iako se ova situacija može činiti kao obična svakodnevna rasprava, ona je istovremeno podsetnik da čak i javne ličnosti imaju svoje privatne dinamike i da su slični problemi prisutni i u njihovim životima.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš su otkrili da imaju svoje rituale kada je u pitanju provođenje slobodnog vremena, ali su istovremeno ostali tajanstveni po pitanju detalja. Njihova izjava da "ima mnogo mesta gde vole da provode vreme" izazvala je znatiželju javnosti, ali i ostavila prostor za maštu i spekulacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading