ANA BEKUTA HITNO OPERISANA? Pevačica u inostranstvu morala da odradi operaciju, borili joj se za ZDRAVLJE?

Autor:

Zabava

04.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta navodno imala hitnu operaciju u inostranstvu.

ANA BEKUTA HITNO OPERISANA? Pevačica u inostranstvu morala da odradi operaciju, borili joj se za ZDRAVLJE?

Foto: ATA Images

Pevačica Ana Bekuta je pre tri nedelje hitno operisana u Austriji, piše Skandal. Naime, estradom se proneo trač da je Bekuta otišla u Tursku na generalni remont zamene silikona, liposukciju i fejslifting, u pitanju su čiste izmišljotine i insinuacije dokonih ljudi. Bekuta ima ozbiljnih zdravstvenih problema. 

Foto: Ata images

Ana Bekuta

 

- Ma kakva estetske intervencija i remont? Treba da je sramota te ljude koji to pričaju, Ana Bekuta se ozbiljno bori za svoje zdravlje. Uopšte ne želim da sa medijima delim o čemu je reč, ali situacija nije bila naivna. Ona je operisana u inostranstvu i bori se za svoje zdravlje. Srećom, Ana je uvek bila pozitivna i svi njeni pravi prijatelji znajuz sa čim se ona suočava i kolikoi je borac i da će i iz ove bitke izaći kao pobednik. Samo molim dežurne abronoše i dušebrižnike da ne šire takve gnusne laži po estradi. Njoj ne treba nikakva medijska hajka oko bilo čega niti bilo kakav marketing. Žena želi samo da se izbori za svoje zdravlje, i ostavite je više na miru - priča Anina dobra prijateljica za Skandal. 

Prijateljica nije želela da otkriva kakva je dijagnoza, ali svakako da je u pitanju što ozbiljno navodno, čim se Ana potpuno povukla i ne oglašava se nigde. Ono što se dalje navodi jeste da je pevačica svoj zdravstveni problem potpuno slučajno otkrila, ali na vreme, pa je operacija bila neizbežna. Ona je operisana u Austriji u Beču gde živi već neko vreme. 

Foto: ATA Images

Ana Bekuta

 

Oporavak nakon operacije ide u pravom smeru. Zbog toga se ona sada ni ne oglašava iako je objavila i novi album. Sve je ostalo na stendbaju. Sada joj je zdravlje najbitnije. Ana če se vratiti u Zvezde Granda tokom maja, tako da će ona završiti ovu sezonu tamo gde je i počela. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Manojlo

05.03.2024 07:49

Aman sto bre u inostrnstvu, zar nasi nisu spososbni!?

Borili joj se za zdravlje??

05.03.2024 11:06

Mislite za život?

Draga

05.03.2024 11:25

Doći će kao nova. Brena barem kaže zašto ide, jer se sve vidi.

Olga Babić

05.03.2024 12:10

Beže kao đavo od krsta od našeg zdravstva. Još je ministar Tomica Milisavljević se operisao u Nemačkoj . A kako je tek sada. Neka nam je Bog u pomoći