OTKRIVENA ISTINA O POROĐAJU NATAŠE BEKVALAC: Dugo se krilo od JAVNOSTI šta se dešavalo u porodičnoj kući, sve izašlo na videlo!

Autor:

Zabava

17.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Bekvalac emotivnim rečima se obratila Hani Ikodinović!

OTKRIVENA ISTINA O POROĐAJU NATAŠE BEKVALAC: Dugo se krilo od JAVNOSTI šta se dešavalo u porodičnoj kući, sve izašlo na videlo!

Foto: Nikola Mutić

Kreatorka Kristina Bekvalac na Instagram profilu objavila je fotografiju sa ćerkom svoje sestre, Nataše Bekvalac, Hanom Ikodinović, povodom njenog rođendana. 

Naime, Kristina je čestitala Hani Ikodinović rođendan emotivnom porukom, u kojoj se našalila na račun trudnoće Nataše Bekvalac.

- Sećam se tog dana kada si se rodila kao da je danas. Namučila si malo svoju mamu dok te nije rodila, a i neka si, i ona je sve nas! Od momenta kada si se rodila, zaljubila sam se u tebe i vrlo brzo i sama poželela da budem majka. Ti si toliko posebna i predivna devojka i ja sam mnogo ponosna što sam baš ja tvoja tetka. Voli te tvoja luda tetka Kika oduvek i zauvek. Srećan rođus ljubavi moja - napisala je Kristina na Instagram storiju. 

Foto: Instagram.com

Kristina Bekvalac o Hani Ikodinović

- Kao da sam se vratila na neki prelepi, iskreni put, a to je da se zadovoljavam malim stvarima - da su mi deca dobro, da su mi roditelji dobro, svi koje znam... I baš sam srećna. Mir je najbitniji, a večito tragamo za nemirom i uzbuđenjima koja tako kratko traju, a ustvari onda se vraćamo onome čemu svaki čovek u biti treba da teži, balans i mir - rekla je pevačica, a potom odgovorila na komentare da bi njena ćerka Hana mogla da preuzme njenu slavu.

- To mi liči na neku vrstu konkurencije, a kako majka i ćerka na bilo koji način mogu da budu konkurencija? Želim da u svakom smislu manje pati od mene, da bude mnogo bolja od mene, vanserijska - iskrena je Nataša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading