TEODOSIĆ JEDNIM POTEZOM STAVIO TAČKU NA TRAČEVE O BRAKU SA JELISAVETOM: Dosta je ćutao, više nema nagađanja!

Autor:

Zabava

20.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Teodosić otkrio istinu o braku sa Jelisavetom.

TEODOSIĆ JEDNIM POTEZOM STAVIO TAČKU NA TRAČEVE O BRAKU SA JELISAVETOM: Dosta je ćutao, više nema nagađanja!

Foto: ATA images, Starsport, Shutterstock

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da se razvode popularna glumica Jelisaveta Orašanin i slavni košarkaš Miloš Teodosić. Kako su pojedini domaći mediji naveli, njihov odnos je već duže na klimavim nogama, međutim, fotografije koje su isplivale u javnost nakon ovih informacija govore drugačije. 

Naime, ekipa Republike uslikala je Miloša Teodosića ispred zgrade na Vračaru u kojoj žive, tačnije u automobilu, koji je juče vozila njegova supruga Jelisaveta. Dok je držao ključeve u rukama, jasno se primetila burma na njegovoj ruci, što je potvrdilo informaciju da se košarkaš i glumica ipak ne razvode.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miloš Teodosić

 

Iako se par trudi da zadrži privatnost u vezi sa ovom situacijom, javnost je sve više zainteresovana za dalji razvoj događaja. Oni su juče proslavili njegov 37. rođendan, a Milica Orašanin, Jelisavetina sestra, među prvima mu je čestitala i uputila dirljivu poruku putem svog Instagram profila.

Podsetimo, kako nam je Teodosićev prijatelj otkrio, svi u okolini su bili šokirani kad su videli vesti o njihovom razvodu, te su odmah stupili u kontakt sa košarkašem, a on je izjavio sledeće:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Foto: Instagram/jagodenamagli

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

 

- Ljudi, šta vam je, nikad nismo bili bliži. Od razvoda nema ništa, nisam podneo nikakve papire za razvod braka, valjda bih vama prvo rekao - rekao je Teodosić svom bliskom prijatelju, koji se oglasio za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goran

22.03.2024 19:42

Nije hriscanski rasturiti porodicu pod jedan. Pod dva sta se mesate u tudje zivote