DRAGANA MIRKOVIĆ POTRAŽILA MIR U MANASTIRU: Pre odluke o RAZVODU posetila Ostrog sa naslednicima! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.03.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda iskoristila priliku da sa decom poseti veliku svetinju!

DRAGANA MIRKOVIĆ POTRAŽILA MIR U MANASTIRU: Pre odluke o RAZVODU posetila Ostrog sa naslednicima! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Folk zvezda Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić razvodse nakon 24 godine braka. Vest o njihovom razvodu šokirala je sve, kako su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi. Samo nekoliko dana pre nego što je objavila da se razvodi, Dragana je sa decom, Manuelom i Markom Bijelićem, posetila manastir Ostrog.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana sa Markom i Manuelom posetila Ostrog

Podsetimo, regionalna muzička zvezda Dragana Mirković oduševila je publiku u Podgorici na svojoj humanitarnoj turneji "Do poslednjeg daha". Dragana je podelila trenutke sa posete manastiru na društvenim mrežama uz porodičnu fotografiju sa decom, uz komentar: "Moj svet, moje svetinje". Ova porodična poseta raznežila je mnoge, pokazujući Dragani kao brižnu majku i posvećenu porodičnu osobu.

Inače, kako već svi bruje, Toni je u vezi sa 15 godina mlađom devojkom, sa kojom već neko vreme živi u Nemačkoj. Kako je naš portal uspeo da sazna, Dragana je odluku o razvodu donela nakon što je saznala da je Tonijeva ljubavnica u drugom stanju. Pevačica je juče izdala zvanično saopštenje.

Republika

Foto: Shutterstock, ST/N. Mutić, ST/Nemanja Pančić, ST/Dragan Kadić

Dragana je donela odluku o razvodu nakon što je saznala da je Tonijeva ljubavnica navodno trudna

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - saopštila je Dragana Mirković juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading