REPUBLIKA U KASIDOLU: Evo šta smo zatekli ispred rodne kuće Dragane Mirković nakon vesti o njenom RAZVODU! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

27.03.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetili smo rodno selo Dragane Mirković, gde nas je ispred njene kuće sačekao šok!

Muzička zvezda Dragana Mirković juče je šokirala ceo region svojim zvaničnim saopštenjem da se posle više od 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića. Kako je ispričala, oni tri godine ne žive zajedno, a u međuvremenu se saznalo da Toni boravi sa ljubavnicom u Nemačkoj, dok Dragana živi sa decom u dvorcu u Beču.

Republika

Foto: Dragan Kadic, Instagram

Dragana Mirković će nastaviti da živi u dvorcu

Kako je Dragana imala nekoliko koncerata u okviru svoje turneje širom regiona, danas smo posetili njeno rodno selo Kasidol, kako bismo videli da li se pevačica tamo nalazi.

Posetili smo njenu rodnu kuću, ispred koje je zavladao muk. Sve roletne na ogromnoj kući bile su spuštene, a u dvorištu nije bilo žive duše.

Iako je na ogradi stajao znak "čuvaj se psa", psa nismo zatekli u dvorištu. Inače, u ovoj kući i dalje žive Draganini otac i majka.

KASIDOL

Kasidol je naselje u Srbiji u opštini Požarevac u Braničevskom okrugu. Prema popisu iz 2011. bilo je 575 stanovnika. U naselju Kasidol živi 599 punoletnih stanovnika, a prosečna starost stanovništva iznosi 44,3 godina (42,7 kod muškaraca i 46,0 kod žena). U naselju ima 203 domaćinstva, a prosečan broj članova po domaćinstvu je 3,67. Mesto Kasidol je poznato kao "Selo Vitezova" jer je u starijem dobu, svaka kuća imala konje, koji su učestvovali u ratovima.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Kasidol je poznat i kao "Selo vitezova"

Podsetimo, Dragana je juče iznela svoju stranu priče.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - saopštila je Dragana Mirković juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading