ŠOK NA PINKU: Voditeljka priznala da ju je muž VARAO: Ognjen Amidžić nas je upoznao, ali ga nisam UHVATILA u prevari!

Autor:

Zabava

27.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Lazić progovorila o braku i razvodu od Žarka Lazića!

ŠOK NA PINKU: Voditeljka priznala da ju je muž VARAO: Ognjen Amidžić nas je upoznao, ali ga nisam UHVATILA u prevari!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Atraktivna voditeljka televizije Pink, Bojana Lazić, iza sebe ima brak sa kolegom Žarkom Lazićem, sa kojim je dobila sina. Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, ali je, po svemu sudeći, u braku bilo problema. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bojana Lazić progovorila o braku sa Žarkom

Naime, Bojana je sinoć gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je odgovarala na pitanja publike sa društvene mreže Instagram. Jedno od pitanja ticalo se njenog braka.

Gledaoce je najviše zanimalo da li ju je Žarko varao.

- Verovatno! Šalim se... Ognjen nas je čak i upoznao. Da li me je varao? Da sam ga uhvatila, ne, ali mislim da da. Ja ne verujem ništa muškarcima - bila je iskrena lepa voditeljka.

Bojana je nedavno bila gošća Milene Videnović, voditeljke Republika TV-a, a u emisiji "Razoktrivanje" otkrila je da se ne kaje što se razvela.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bojana je Mileni otkrila da se ne kaje što se razvela

- Ne kajem se ni što sam se udala mlada, a ni što sam se razvela. Sve bih ponovo isto uradila - rekla je Bojana u emisiji kod voditeljke Milene Videnović i dodala:

Meni je više bio bolan taj proces, da ja to rešim upravo zbog toga što sam dete razvedenih roditelja i kao da sam htela tu porodicu po svaku cenu, a kada sam odlučila, onda mi je posle bilo sve lako. Samo mi je teško bilo da prelomim, da odlučim, a i da sama krenem. Ne mogu da kažem da nije bilo strašno. Ipak to gledam kao neku vrstu traume - istakla je lepa voditeljka za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading