ON JE SKRIVAO DA SE DRAGANA MIRKOVIĆ RAZVODI: Otkriven potresan detalj, o svemu je ćutala, a OČI SU SVE REKLE!

Autor:

Zabava

27.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj obelodanio šok detalje!

ON JE SKRIVAO DA SE DRAGANA MIRKOVIĆ RAZVODI: Otkriven potresan detalj, o svemu je ćutala, a OČI SU SVE REKLE!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Pevačica Dragana Mirković je nedavno iznenadila javnost priznanjem da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića, sa kojim je bila u braku više od dve decenije.  Ova vest je šokirala mnoge, budući da su Dragana i Toni godinama važili za jedan od najskladnijih estradnih parova. 

Nakon što je Dragana javno obelodanila vest o razvodu, voditelj Božo Dobriša se oglasio povodom ovog događaja. On je istakao da je već ranije znao za razvod, ali da iz poštovanja prema pevačici i njenom integritetu to nije iskoristio tokom intervjua koji je radio sa njom. 

- Znao sam da se Dragana Mirkovic razvodi, ali iz poštovanja prema njoj kao ženi i njenoj karijeri to nisam iskoristio na pres konferenciji u Podgorici koju sam ja vodio. Koleginica iz Crne Gore koja ništa nije znala je pitala: "Koja je vaša pesma omiljena Toniju?" Video sam neku maglu tada u njenim očima. Baš mi je žao - poručio je Dobriša za Pink.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bozo Dobrisa (@bozodobrisa)

 

Podsetimo, folk zvezda je juče izdala zvanično saopštenje, te priznala da posle 24 godine stavlja tačku na brak sa Tonijem.

Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - saopštila je Dragana Mirković juče.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Toni Bijelić i Dragana Mirković

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading