DOVODIO LJUBAVNICU KRIŠOM U VILU! Evo šta je još Toni Dragani radio iza leđa! Isplivali šok-detalji!

Autor:

Zabava

28.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spavala je kod njega u krevetu, ali to je bilo u vreme kada je Dragana već znala da se zabavljaju!

DOVODIO LJUBAVNICU KRIŠOM U VILU! Evo šta je još Toni Dragani radio iza leđa! Isplivali šok-detalji!

Foto: ATA Images

Dragana Mirković

Pevačica Dragana Mirković prolazi kroz veliku krizu zbog razvoda od Tonija Bijelića, a kako smo saznali, biznismen je krišom ljubavnicu doktorku dovodio u vilu, dok je folkerka bila na turneji, o čemu su posvedočile komšije iz Beča koje su ga videle s nepoznatom ženom.

- Toni i Dragana su u javnosti maksimalno krili da postoje nesuglasice u braku i da je posredi prevara. Ona je prevaru kasnije saznala, pa zamislite vi količinu snage koju neko treba da ima da bi dostojanstveno išetao na ulicu, kao da se ništa ne dešava! Kad je Dragana otišla na turneju, samo su deca ostala u kući. Toni je bio na putu, pa su ga ljudi posle nekoliko dana u Beču videli sa ženom koju je grlio u jednom restoranu. To je bilo od starta čudno jer svi znaju u kakvom se društvu kreće, da se ranije nije odvajao od Dragane, pa otkud sad ta priča. On je nju dovodio krišom kući, spavala je kod njega u krevetu, ali to je bilo u vreme kada je Dragana već znala da se zabavljaju, ali nije imala pojma da je žena trudna - priča nam upućen izvor blizak pevačici i dalje otkriva koliko je Toni trošio na nju:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

 

 


- Nakon što su se zajedno provodili u Beču, Toni je s tom doktorkom otišao u Hrvatsku. Tamo isto imaju neku nekretninu, a pre nego što su otišli, ona je od njega dobila automobil vredan skoro 100.000 evra. To je bilo u isto vreme kad je i ćerki i sinu kupio po besnu mašinu. Dragana, naravno, i dalje misli da je automobile kupio samo deci, ali priča je drugačija.

Foto: Instagram.com/TikTok.com

Dvorac u Beču

Inače, otkako je upala u krizu oko razvoda, Mirkovićka je sada izašla i s pričom da ni finansijski ne stoji baš kako treba, navodno jer je mnogo koncerata u poslednje vreme odradila tako da novac ide u humanitarne svrhe, dok iz svog džepa plaća muzičare.

- Toni je bio normalan čovek. To mi je bilo potrebno, to i da osnujem porodicu. To sam tražila, a za ostalo sam znala da ću moći. Uvek sam sve sama mogla. On je bio lep momak, vozio je moćan auto, kao i svi u Beču. Pričala sam kad smo se upoznali da ćemo da zaradimo zajedno za stan. Cela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta "lokomotiva", kako me zove moja ekipa. On je umeo da prati i zajedno smo mnogo toga napravili, ali rizikovala sam mnogo. Nije me sramota da kažem da sad nemam novca. Takvo je vreme. Moj posao je pošten. Nemam pomoć ni od koga, sve ovo što vidite oko koncerata to sam samo ja, ali ja to tako želim. Čoveku nekad treba težak period, mene niko na ovo nije terao. Nije bitno imam li novca. Trenutno ga nemam, sve je otišlo na turneju i humanitarne koncerte.

BONUS VIDEO: 

https://i.ytimg.com/an_webp/AxTTbnKjuwA/mqdefault_6s.webp?du=3000&sqp=CKDblbAG&rs=AOn4CLDJ66TBdzXWCWyYXHaj4nnVs8I05A

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading