MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ IMAO SAOBRAĆAJKU! Biznismen prebačen HELIKOPTEROM u bolnicu, pevačica tada prvim letom DOLETELA za Beč!

Autor:

Zabava

28.03.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su joj javili da je Toni Bijelić imao saobraćajnu nesreću, pevačica se prvim avionom vratila za Beč!

MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ IMAO SAOBRAĆAJKU! Biznismen prebačen HELIKOPTEROM u bolnicu, pevačica tada prvim letom DOLETELA za Beč!

Foto: ATA Images, Shutterstock, Petar Divac

Jedna od najpoznatijih muzičkih zvezda na Balkanu, Dragana Mirković, pokazala je neverovatnu predanost i ljubav prema svom bivšem suprugu Toniju Bijeliću tokom teškog perioda koji je on prošao nakon saobraćajne nesreće 1999. godine.

Kada je saznala za tešku saobraćajnu nesreću koju je Toni doživeo u Hrvatskoj, Dragana je odmah prekinula turneju po Americi i hitno se vratila u Austriju. Iako su njeni koncerti bili unapred zakazani i rasprodati, njena jedina briga bila je da bude uz Tonija u tom teškom trenutku.

To je bio najteži period u Tonijevom životu. Doživeo je tešku saobraćajku kada se vraćao iz Srbije za Beč. Nesreća se dogodila blizu Zagreba. Odavno je to bilo i koliko se sećam, nekoliko vozila je učestvovalo u tome, a Toni je, nažalost, najteže prošao. Zdravstveno je bio jako loše jer je zadobio povrede opasne po život. S obzirom na to da je on državljanin Austrije, helikopterom je bio prebačen u bolnicu u Beč. Dragana je tada bila na turneji po Americi. Svi njeni koncerti su bili unapred zakazani i rasprodati. Međutim, kada su joj javili da je Toni u teškom stanju, prekinula je turneju. Prvim avionom se vratila u Beč. Bila je jako uznemirena, uplašena i samo je želela da bude uz Tonija. Bilo je to na početku veze. Ljubav koju je gajila prema njemu je bila toliko jaka, da je Mirkovićeva zanemarila sve druge obaveze jer je želela non-stop da bude uz njega i ništa drugo je nije zanimalo - priča izvor dobro upućen u njihovu životnu priču, prenosi Kurir.

Republika

Foto: ATA Images, printscreen

Dragana Mirković prekinula turneju zbog saobraćajke Tonija Bijelića

Prema daljim saznanjima, Bijelić je duži vremenski period bio hospitalizovan, a Dragana se nije odvajala od njega.

- Nije izlazila iz bolnice. Danonoćno je bila uz njega. Sve je činila da što pre ozdrvavi. Dani su prolazili, a on se uspešno opravljao. Dok nije bila sigurna da je Toni kompletno zdrav, Mirkovićeva nije želela da peva. Odbila je sve ponuđene koncerte. Toni nije mogao da veruje da toliko ljubavi ima prema njemu i da mu pruža nežnost i pažnju. Tako nešto pre nje nije nikada doživeo. Ta situacija ih je još više zbližila, a ubrzo su i počeli da žive zajedno. Toni je bio opčinjen Draganom i načinom kako se ona ophodi prema njemu. I nakon što je napustio bolnicu, Dragana je bila uz njega dok se kompletno nije oporavio - završava izvor za pomenute medije.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković nije izlazila iz bolnice dok je pazila supruga

Podsećanja radi, folk zvezda Dragana Mirković nedavno je šokirala javnost zvaničnim saopštenjem da se posle 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića. Dragana nije želela da govori o detaljima razvoda, a u međuvremenu se saznalo da Toni ima 15 godina mlađu ljubavnicu, sa kojom već neko vreme živi u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nina

07.04.2024 10:42

Zao mi je kad se ljudi razvode. Ali, Dragana ne treba da trci za nekim ko ju ne zeli. Malo vise dostojanstva, Dragana. A novac ces zaraditi. Nemoj se plasiti.