JELISAVETA ORAŠANIN NAPUSTILA STAN: U gluvo doba noći je izletela iz porodičnog doma, procurio snimak sa kamere šta se desilo!

Autor:

Zabava

29.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Orašanin objavila snimak na kom se vidi gde je izašla!

JELISAVETA ORAŠANIN NAPUSTILA STAN: U gluvo doba noći je izletela iz porodičnog doma, procurio snimak sa kamere šta se desilo!

Foto: Ata images, ST/Vladimir Lukić, Starsport

Poslednjih dana glumica Jelisaveta Orašanin nalazi se u centru pažnje javnosti zbog navodnog razvoda od poznatog košarkaša Miloša Teodosića. Međutim, umesto skandala i tračeva, Jelisaveta je svojim postupkom izazvala simpatije svojih pratilaca na društvenim mrežama.

Naime, popularna glumica je sinoć objavila snimak na svom Instagram profilu na kojem se može videti kako u toku noći šeta svog psa po kraju. Uz osvetljenu ulicu i tihi zvuk koraka, Jelisaveta je svojom jednostavnošću i opuštenošću osvojila simpatije mnogih, a komentari ispod objave nisu prestajali da se nižu.

Njeni verni pratioci nisu krili oduševljenje ovim postupkom, ističući kako je divno videti poznate ličnosti u opuštenim i svakodnevnim situacijama, van svetala reflektora i glamura. Mnogi su pohvalili Jelisavetu što je svoje slobodno vreme iskoristila za opuštajuću šetnju sa ljubimcem, pokazujući time svoju jednostavnost i skromnost.


Ovim gestom, Jelisaveta Orašanin je još jednom pokazala da je prirodna i pristupačna osoba, te da zna kako da se nosi sa pritiscima javnosti i teškim trenucima u životu. Njena otvorenost i iskrenost su naišle na odobravanje javnosti, a podrška koju je dobila tokom ovog perioda joj je svakako bila od velikog značaja.

Foto: ATA images, Starsport, Shutterstock

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

 


Iako se spekuliše o njenom privatnom životu, Jelisaveta Orašanin je uspela da svojim postupkom izmami osmehe i pruži nadu svojim pratiocima. Njen snimak noćne šetnje sa psom je podsetio sve da su jednostavni trenuci sreće i radosti često najvredniji, te da je podrška i ljubav okoline nešto što nam svima može pomoći da prebrodimo teške trenutke.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading