DA LI SU POLUDELI, TREBALO JE KAO JA: Vesna Zmijanac razvezala jezik o RAZVODU Dragane i Tonija, pa se obratila koleginici!

Autor:

Zabava

29.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pružili podršku koleginici u teškom trenutku!

DA LI SU POLUDELI, TREBALO JE KAO JA: Vesna Zmijanac razvezala jezik o RAZVODU Dragane i Tonija, pa se obratila koleginici!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Slobodan Pikula

Razvod folk zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića jedna je od glavnih tema poslednjih nekoliko dana. Pevačica je odlučila da stavi tačku na brak nakon 24 godine, a vest je posebno šokirala sve zbog toga što su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi.

O ovoj temi porazgovarali smo i sa Draganinom koleginicom Vesnom Zmijanac, koja je sinoć imala nastup u jednoj poznatoj beogradskoj kafani. Vesna nam je otkrila da li se čula sa Draganom.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna smatra da je Dragana trebalo da se razvede ranije

- Mnogo mi je žao. Meni je uvek žao kad se rastura kuća, brak, ne znam koliko je to teško bilo njima, da je moralo da dođe do toga. Znam samo da neće biti lako ni jednom, ni drugom... Znam po sebi, razvod, to je zlo veliko strašno. To boli - rekla je Vesna.

- Nisam se čula sa Draganom, neću da joj stajem na muku. Žao mi je što se rastura jedan brak, ne znam šta je ovo... Da li su poludeli? Trebalo je da urade kao ja. Sa 35 da raščiste sve i furaš sam... - istakla je pevačica.

- Razvod braka je teška stvar, teško mi je palo. Nešto se desi na taj dan kad je tu konačno sve završeno, kad dođe dan da se potpiše, mnogo je teško. Nemojte da se razvodite nikada - poručila je Zmijančeva za okupljene medije, među kojima je bila i ekipa portala Republika.

Republika

Foto: ATA Images

Dragana i Toni se razvode posle 24 godine braka

Podsetimo, prvi suprug Vesne Zmijanac je doktor ekonomskih nauka Vlada Jovanović, sa kojim je 1989. godine dobila Nikoliju. Nakon razvoda od Vesne, Vlada se ponovo oženio i u drugom braku dobio još dvoje dece, ćerku Teodoru i sina Luku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading