Ovim rečima se Jovana Pajić rastala od Saleta Tropika: Prestala sam da te volim

Autor:

Zabava

21.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jovana Pajić progovorila o razgovoru koji je prethodio njenom razvodu sa frontmenom Tropiko benda

Ovim rečima se Jovana Pajić rastala od Saleta Tropika:  Prestala sam da te volim

Foto: ST/N. PANČIĆ

Sale i Jovana

Pevačica Jovana Pajić, nekadašnja supruga kolege Aleksandra Cvetkovića, frontmena Tropiko benda, nedavno je u jednoj televizijskoj emisiji otvoreno progovorila o razvodu, te kako je protekao njihov razgovor u kojem mu je priznala da se ljubav ugasila.

Foto: youtube.com

 

 

Naime, kako je i sama rekla, presudilo je to što su imali drugačije poglede na budućnost.

- Prosto smo se razvili u različitim smerovima. Sela sam pored njega i rekla: "Ja sam prestala tebe da volim." To je, jednostavno, tako. Možemo biti idealni prijatelji do kraja života, ali u smislu tog zajedničkog života i onoga što su za tebe vrednosti, što su za mene, kako ja vidim budućnost naše porodice ili moju, dece, uopšte nismo imali više iste poglede - počela je ona u emisiji "Magazin in" i dodala:
- A nije više stvar ni u toj različitosti, već da se ugrožavamo međusobno i ugrožavamo naše psihičko zdravlje i naše dece - rekla je Jovana.
Voditeljka Pinka Sanja Marinković rekla joj je: "Svaka ti čast na hrabrosti", na šta je Jovana odgovorila:
- Svi uđemo u brak s idejom da će trajati zauvek, a u međuvremenu se desi život, pa te demantuje. Ti onda na sve načine pokušavaš da rešiš problem koji je tekući, a zapravo od drveta ne vidiš šumu. Jednostavno, radiš na tome dokle možeš, dokle god ima dvosmerne komunikacije između partnera, pa idemo ka istom cilju, a kad si sam u svemu tome, neshvaćen, kada se ne razumeš kako treba, onda taj teret postane baš težak da se nosi samostalno kroz život. Mislim da je važno boriti se, ali je podjednako važno i odustati kad vidiš da nema pomoći. Moraš da budeš primer deci, oslonac. Posle razvoda više ne postoji taj porodični stub, on je malo ćopav, ali mora biti dovoljno jak da podnese sve ono u čemu će, u ovom slučaju jedan roditelj, biti spreman da podrži sve to
Jovana je dodala i da je s bivšim suprugom u dobrim odnosima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading