Supruga Sinana Sakića progovorila o gubitku: Trebalo mi je pet godina da prebolim njegovu smrt

Autor:

Zabava

22.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Sinana Sakića, Sabina progovorila o životu nakon njegove smrti

Supruga Sinana Sakića progovorila o gubitku: Trebalo mi je pet godina da prebolim njegovu smrt

Foto: printscreen/RTVPink, ATA Images

Udovica Sinana Sakića Sabina je u emisiji "Premijera" otvorila dušu, pa progovorila o gubitku i koliko je teško podnela pevačevu smrt. Naime, Sabina je priznala da se i nakon pet godina oseća isto.
- Usamljeno i ostavljeno. Nekako to nikada ne prođe. Volela bih da je živ, prosto sada kad trebamo uživati, ali to su sudbine. Trebalo mi je pet godina da prebolim, tek sada smo trebali da živimo. On je bio duša duše moje - rekla je Sabina, pa otkrila ko je od njegovih kolega bio uz nju.
- Šemsa Suljaković, Hanka Paldum, Džej Ramadanovski su znali da me zovu i onda plačemo do jutra - rekla je Sabina. 

Foto: printscreen/RTVPink

Sabina Sakić

 

Život uz kafanskog pevača, kakav je bio Sinan, nije uvek bio savršen.

- Dešavalo se nekoliko puta da budem ljubomorna, ali sam posle shvatila da je ljubav sloboda. Ukazala sam mu poverenje i nismo imali neke trzavice - zaključila je Sabina.

Podsećamo Sabina je progovorila o Sinanovoj neostvarenoj želji na otvaranju njegovog muzeja, a radi se o duetu njega i Šabana Šaulića

- Tuga, prosto ne znam šta bih rekla, tužno je to. Izaziva tugu, nema ni jednog, a ni drugog. Nisu se mnogo družili, ali su se poštovali jedan i drugi. U zadnim godinama života su se više družili. Ova zajednička fotografija je nastala u Bosni, i te noći su se zapili. Pevali su do zore, Šaban je otkazao svoj nastup, a Sinan je otišao mrtav umoran i pijan u Sarajevo, što nije bilo baš okej. Mislim da je ovo jedan od poslednjih njihovih susreta, ali je svakako poslednja zajednička fotografija - otkrila je Sabina i nastavila:

Oni su tu negde pomenuli i taj neki duet koji je trebalo da snime, to mi je Sinan rekao, pa su se posle sreli u avionu i dogovorili, ali eto nije se dalo - ispričala je ona za "Telegraf".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading