JOVANA JOKSIMOVIĆ PODELILA SREĆNE VESTI: Čestitke pljušte sa svih strana, Željko ne skida osmeh sa lica!

Autor:

Zabava

21.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović objavila dirljivu fotografiju!

JOVANA JOKSIMOVIĆ PODELILA SREĆNE VESTI: Čestitke pljušte sa svih strana, Željko ne skida osmeh sa lica!

Foto: Instagram.com

Poznati pevač Željko Joksimović proslavio je juče svoj 52. rođendan u društvu supruge Jovane Joksimović. Proslava je održana u jednom luksuznom beogradskom lokalu, a svoje oduševljenje ovim događajem Jovana je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. Selfi fotografija na kojoj par pozira zagrljen i nasmejan izazvala je veliku pažnju javnosti.

Jovana Joksimović je za ovu posebnu priliku odabrala svedenu, ali elegantnu crnu haljinu sa dekolteom. Njen izbor odevne kombinacije privukao je pažnju mnogih, a Jovana je još jednom pokazala svoj besprekoran modni ukus. Njen minimalistički pristup odevanju istakao je njenu prirodnu lepotu i eleganciju.

Foto: Instagram.com

Jovana Joksimović i Željko Joksimović

 


Ovaj rođendan bio je prilika da Željko i Jovana provedu vreme sa svojim najbližim prijateljima i članovima porodice. Atmosfera proslave bila je ispunjena ljubavlju i radosti, a par je uživao u svakom trenutku provedenom sa svojim dragim osobama.

Željko i Jovana važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a njihova ljubavna priča inspiriše mnoge. Njihova zajednička slika na društvenim mrežama uvek izaziva veliku pažnju javnosti, a njihova ljubav i podrška jedno drugom su nešto po čemu su prepoznatljivi.

Svoju kombinaciju je "upotpunila" minimalnim deataljima, odnosno nakitom i skupocenim satom koji je ponela na svojoj ruci. U pitanju je sat marke "Rolex", model "Datejust" napravljen u kombinaciji čelika i žutog zlata čija cena, prema pisanju jednog sajta, iznosi 14.000 evra. 

Podsetimo, Jovana je juče, 20. aprila, čestitala svom suprugu javno rođendan tako što je na storiju objavila njegovu fotografiju, a uz to je kratko napisala:

- Moja ljubav je napunila 52 godine - poručila je ona.

Inače, Jovana i Željko venčali su se 20. januara 2012. godine na Maldivima, a ono što je posebno zanimljivo je da su samo nekoliko dana kasnije, tačnije, 2. februara, morali i da ozvaniče taj brak, jer se ispostavilo da je nevažeći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading