KARLEUŠA HIPNOTIŠE GOLIM GRUDIMA: Muškarcima se diže pritisak od ovih kadrova, POZAMA tera na greh!

Autor:

Zabava

22.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša pokazala čime raspolaže!

KARLEUŠA HIPNOTIŠE GOLIM GRUDIMA: Muškarcima se diže pritisak od ovih kadrova, POZAMA tera na greh!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, poznata po svojim provokativnim objavama na društvenoj mreži Instagram, ovaj put je izazvala pažnju svojih pratilaca fotografijom na kojoj je pozirala potpuno naga. Na fotografiji, pop diva je rukama prekrila svoje bujne grudi, dok je intimni deo tela bio skriven svetlucavom tkaninom. Osim izraženih mišića na rukama i tanak struk, posebno su privukli pažnju trbušnjaci, dok su svetlucavi nokti bili upareni sa ogromnim minđušama od kristala.

 

Nakon objavljivanja ove fotografije, Jelena je izazvala različite reakcije među svojim pratiocima. Komentari poput "Kakva boginja", "Gledaj ovo brutalno telo", "Najzgodnija žena" su se nizali, dok su se neki šaljivi komentari takođe našli među reakcijama, poput "Zabraniću tati da te prati". Ovakve reakcije samo potvrđuju da Karleuša i dalje izaziva pažnju svojim izgledom i provokativnim objavama.


Pored svoje muzičke karijere, Jelena Karleuša je postala uzor mnogima zbog svog izgleda i održavanja forme. Mnogi je smatraju ikonom stila i lepote, a njen izgled je postao svojevrsni brend. Njen nekonvencionalni stil, koji uključuje i "tršavu" frizuru, dodatno je doprineo njenom unikatnom izgledu.

Ova nova fotografija Jelene Karleuše na Instagramu samo je još jedan u nizu provokativnih poteza koje je popularna pevačica povukla, ostavljajući javnost u šoku i oduševljenju istovremeno.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Roki

23.04.2024 03:16

Pa gdje vi vidjoste sise