PRVO OGLAŠAVANJE NIKOLE ROKVIĆA SA PUTA DUGOG 1.150 KM: Pevač založio logorsku vatru, evo koliko je PREPEŠAČIO za jedan dan! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić se oglasio na društvenoj mreži Instagram!

PRVO OGLAŠAVANJE NIKOLE ROKVIĆA SA PUTA DUGOG 1.150 KM: Pevač založio logorsku vatru, evo koliko je PREPEŠAČIO za jedan dan! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularni pevač Nikola Rokvić krenuo je na put dugačak 1.150 kilometara. On putuje do Egine u Grčkoj, gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom, a povodm je humanitarne prirode. On želi da pomogne onima kojima je pomoć potrebna i danas je sa pratiocima podelio da je za pet sati hoda prešao skoro 34 kilometara. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola prešao skoro 34 kilometara

- Prvi dan odrađen - napisao je Nikola Rokvić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Nikola se potom smestio u šator, te založio logorsku vatru kako bi se ugrejao, a onda otišao da spava. Sve ovo je takođe podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola založio logorsku vatru

Danas se oglasila i Nikolina supruga Bojana Barović.

- Sam je u pešačenju. Obaveštenje u vezi celog dešavanja će biti objavljeno - rekla je Bojana.

Pevač je ranije otkrio zbog čega se odlulio na ovaj put.

- Odlučio sam da iz ljubavi prema ljudima krenem na ovaj put i nadam se da će biti na radost mnogih, nadam se da će biti na uzrastanje mnogih, nadam se da će biti na pomoć mnogih. Prvenstveno, na pomoć mnogim porodicama, mnogoj deci, ali što je najbitnije na pomoć bolesnoj deci zbog koje sam u velikoj meri i krenuo na ovaj put. Pokrenuli smo fondaciju koja će pomagati porodicu, koja će pomagati talentovanu decu, mnogodetnu porodicu, ali isto tako i bolesnu decu - rekao je Nikola u Hramu Svetog Save.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading