UHAPŠENA DRUGARICA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Poznata influenserka pala u Sarajevu!

Autor:

Zabava

23.04.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka već pravila skandale, uhapeša u akciji organa bezbednosti BiH!

UHAPŠENA DRUGARICA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Poznata influenserka pala u Sarajevu!

Foto: Republika TV

Dušica Jakovljević

Adna Helić, poznata bosanska influenserka, a drugarica voditeljke Dušice Jakovljević, uhapšena je u zajedničkoj akciji organa bezbednosti BiH kodnog naziva "Black Tie 2" sa još 23 osobe. Adna je u regionu postala poznata kad je na društvenim mrežama objavima snimak na kom se vidi da vozi 108 km/h u naseljenom mestu, gde je ograničenje 60 kilometara na sat.

Navodno, pripadnici SIPA-e su čitav dan pretresali kozmetički salon i na kraju je uhapsili, piše "Avaz". Dušica je često boravila u Sarajevu, gde se i družila sa uhapšenom Adnom Helić, prenosi "Blic". Naime, ona je bila čest gost u istom salonu, koji su pretresali.

Na jednoj od objava uhapšene vidi se i komentar koji je Dušica napisala drugarici.

- Ha, ha Jesam li ti rekla da te obožavam? Stižem 4.1. u Sarajevo - napisala je Dušica ispod jedne Adnine objave.

Republika

Foto: Instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević

Inače, Dušica je nedavno iznenadila svoje pratioce na društvenim mrežama objavivši fotografiju sa svojim novim dečkom. Na slici koja je nastala u liftu, Dušica i njen izabranik poziraju sa osmehom na licu, ali voditeljka nije otkrila identitet svog partnera. Međutim, emotikon srca koji je ostavila uz fotografiju jasno je označio ozvaničenje njihove veze.

Dušica Jakovljević je godinama intrigirala javnost svojim privatnim životom, a novi korak koji je napravila objavljivanjem fotografije sa svojim novim dečkom samo je dodatno podgrejao interesovanje medija i javnosti. Iako nije otkrila identitet svog partnera, Dušica je izazvala lavinu komentara i čestitki od strane svojih fanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading