NIKOLA ROKVIĆ NA DRUGOM DANU HODOČAŠĆA: Pevač objavio snimak koji je sve ŠOKIRAO, patike mu se ZAPALILE!

Autor:

Zabava

23.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić napravio je veliku akciju u svom životu!

NIKOLA ROKVIĆ NA DRUGOM DANU HODOČAŠĆA: Pevač objavio snimak koji je sve ŠOKIRAO, patike mu se ZAPALILE!

Foto: Instagram.com

Naš poznati pevač Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju koja ima za cilj da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a pevač je pešaka krenuo put Atine, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, i na tom putu će prikupljati sredstva za dečiju onkologiju.

- Želimo da vas obavestimo da smo Nikola i ja osnovali fondaciju "Porodica", koja će se baviti očuvanjem tradicionalnih vrednosti i porodice kao institucije i kao svetinje. Fondacija će pomagati mnogodetnim porodicama, ugroženoj, talentovanoj i bolesnoj deci. A naša prva misija će biti pomaganje pedijatrijskoj onkologiji - rekla je Bojana.

 

 

Rokvić je krenuo iz Hrama Svetog Save, gde su se okupili njegovi najbliži, kao i duhovni otac, kako bi ga ispratili na ovaj put. Njihov rastanak je bio veoma emotivan, te su se mnogi rasplakali, a njihova ćerka je najemotivnije ponela rastanak od oca.

Nikola na svojim društvenim mrežama redovno sa puteva izveštava pratioce kakva je situacija na putu do cilja, a danas je podelio fotografije gde se može videti kako Rokvić trči autoputem i ne žali se na vremenske uslove.

 

- Duva jak vetar, ali nije strašno, jer nema kiše - rekao je Nikola u storiju koji je podelio na društvenoj mreži Instagram.

Pevač se dobro pripremio za ovaj dugačak put, ima jaknu koja ne propušta vodu kao i ranac u kom je poneo šator i hranu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading