DESINGERICA BLJUJE VATRU: Osuo paljbu po Slobi Radanoviću, žestoko PROZVAO i Pljugicu!

Autor:

Zabava

23.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper razvezap jezik!

DESINGERICA BLJUJE VATRU: Osuo paljbu po Slobi Radanoviću, žestoko PROZVAO i Pljugicu!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock/Časlav Vukojičić

Poznati reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, odlučio je da uzvrati udarac pevaču Slobi Radanoviću, nakon što ga je ovaj nedavno potkačio. Desingerica je najavio da će njegova najnovija pesma potpuno pokoriti Slobu. 

Komentarišući Slobu Radanovića, Desingerica je istakao da ne želi da ulazi u konflikte sa drugim pevačima, ali je izrazio svoje mišljenje o kolegi. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović

- Objavio sam pesmu koja će obeležiti istoriju narodne muzike, svi će to pevati na nastupima. Nisam se vratio 20 godina unazad, nego idem 20 godina unapred, unapredio sam se na nivo koji ne postoji. Slobi neće biti dobro. Verovatno će krenuti da peva na USB - rekao je, pa dodao:

- Takav je posao, nemam ništa protiv njega, ni svih drugih pevača, ali krvari baja. Možda oni misle da nije fer što smo mi u prvom planu, ali to publika odlučuje - rekao je Desingerica, kojeg očekuje nastup na jednom muzičkom festivalu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Desingerica

Desingerica je najavio nastup na jednom muzičkom festivalu, gde je poslednji put pevao sa kolegom Pljugicom. Izrazio je optimizam u vezi sa svojom novom pesmom, ističući da će biti revolucionarna.

- Biće bolje, kao da sam skinuo prikolicu. To ti je kao kada šlepaš auto, pa ga pustiš niz Dunav, biće brži. Brži sam, bajo - zaključio je za "Blic".

Republika

Foto: ATA Images

Desingerica i Pljugica

Ostaje da vidimo kako će se odvojati odnos između Desingerice i Slobe i da li će se ovaj sukob nastaviti. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading