(FOTO) Nataša i Luka dugo nisu imali zajedničku fotografiju?!

Autor:

Zabava

15.04.2018

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Natašu Bekvalac fizički je napao suprug Luka Lazukić nakon čega je ona otišla u Urgentni centar. Nataša se trenutno nalazi u stanu na Dedinju gde uz pomoć porodice pokušava da se oporavi od nemilog događaja!

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 10, 2017 at 11:46am PDT

Pevačicin suprug je juče kasno popodne pušten da se brani sa slobode, a pevačica je sa advokatom podnela prijavu za nasilje u porodici sa povrednim listom koji je sačinjen u Urgentnom centru.

Iako su Nataša i Luka u braku od septembra prošle godine, a ćerku Katju dobili su u februaru ove godine, pevačica je retko kada objavljivala fotografije sa suprugom. 

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 31, 2017 at 10:31am PDT

Pretpostavljamo da Nataša nije javno želela da deli baš svaki intimni detalj, već je svoju sreću želela da čuva za sebe. Poslednja zajednička fotografija objavljena je na Natašinom Instagramu 31. oktobra prošle godine dok su boravili u Amsterdamu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading