Luka zbog nasilja proteran iz Amerike!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjedinjene Američke Države zabranile ulazak na svoju teritoriju IT stručnjaku nakon što je u jednom klubu u Njujorku krvnički pretukao njihovog državljanina

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Emisija Premijera
Luka Lazukić

Suprug Nataše Bekvalac Luka Lazukić, koji ju je pretukao u noći između petka i subote, pre sedam godina proteran je iz Amerike zbog nasilja, ekskluzivno otkriva Srpski telegraf.

Prema našim saznanjima, Lazukić je 2011. uhapšen u Njujorku jer je u jednom tamošnjem klubu krvnički isprebijao tamnoputog mladića, inače američkog državljanina. Nakon što je pušten iz zatvora, IT stručnjak deportovan je iz zemlje i trajno mu je zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države.

Kada je prebio tamnoputog mladića, Luka je uhapšen, a nakon puštanja iz zatvora deportovan je u Srbiju

- Luki je doživotno zabranjen ulazak na teritoriju Amerike zbog fizičkog napada na jednog Amerikanca. On je 2011. godine boravio u Njujorku, gde se incident i dogodio. Lazukić je u jednom noćnom klubu u alkoholisanom stanju napao momka, a razlog je bila devojka koja se našla u društvu tog dečka. Luka joj je prilazio kako bi plesao sa njom, što je ona odbijala. Nakon drugog prilaska, mladić se obratio Lazukiću insistirajući da se udalji od njihovog stola i ostavi devojku na miru - otkriva izvor blizak Lazukiću i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Milos Maksimovic
Luka Lazukić

- Luka je tada nasrnuo na tamnoputog mladića kojeg je oborio na zemlju i krvnički krenuo da pesniči. Nesrećni momak nije ni mogao da se brani budući da su sa Lukom bila još dva druga koja su ga šutirala dok je on sedeo na njemu. Živu glavu mu je spaslo obezbeđenje, koje je uletelo i razdvojilo ih, nakon čega su pozvali policiju - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Lazukić je u tamošnjoj policiji proveo 48 sati, nakon čega je deportovan za Srbiju i izrečena mu je kazna zabrane ulaska na teritoriju SAD. Međutim, upućeni tvrde da je pet godina nakon incidenta IT stručnjak otišao u američku ambasadu sa novim pasošem kako bi zatražio novu vizu, ali tamo je dobio odgovor da je njemu izrečena doživotna zabrana ulaska u tu državu.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Lazukića, ali do zaključenja broja on nije odgovarao na naše pozive i poruke. Ni njegovi roditelji se juče nisu javljali na telefon.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljubica

17.04.2018 11:39

Jel tebe Miso?