Lazukić stigao u sud: LUKU BRANI CECIN ADVOKAT!

Autor:

Zabava

24.04.2018

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić danas daju iskaz pred sudijom Prvog osnovnog suda povodom optužbe pevačice da ju je suprug pretukao 14. aprila u njenom stanu.

RepublikaFoto: youtube.com
Lazukić promenio izgled... Luka sa timom advokata

Lazukić je nešto pre 10 časova tigao u sud sa timom advokata među kojima je i Dušan Stojković, pravni zastupnik Svetlane Cece Ražnatović. On nije davao izjave, već je samo prošao pored okupljenih predstavnika medija i ušao u sud.

RepublikaFoto: youtube.com
Brani ga Cecin advokat... Dušan Stojković u Lukinom timu
RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Dušan Stojković i Ceca Ražnatović

On će u 10 časova biti pred sudijom i davati iskaz o noći između 13. i 14. aprila kada je , prema optužbi Nataše Bekvalac fizički nastrnuo na nju i naneo joj telesne povrede po telu i glavi.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Sada ona daje iskaz... Nataša Bekvalac

Nakon Luke u sudu će iskaz, u 10. 30 časova dati Nataša Bekvalac, koja će ispričati šta se dogodilo, a posle nje izjavu pred sudijom će dati i dadilja koja je te noći čuvala njihovu ćerku Katju, i bila u stanu kada se dogodio incident.

RepublikaFoto: Hello/print screen
Bili srećni pre samo osam meseci... Nataša i Luka

Inače, Luka je pre dolaska na sud tražio zaštitu od mogućeg napada na njega od strane Natašinog oca, Dragoljuba Bekvalca.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Luka ga se plaši... Dragoljub Bekvalac

Evo kako je Luka reagovao na pitanja novinara ispred suda:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gagi2

24.04.2018 23:51

sta ce mu pet advokata,ako je nevin,u svemu,samo on se koprca,sada na sve fore,on je samo sklonio,sta mu znaci rec sklonio,kutija od cipela se skloni,ili kauc se skloni,covek se skloni od kise,mutan i ligav je ovaj lik,