NOVICA ZDRAVKOVIĆ PONOVO U BOLNICI

Autor:

Zabava

26.04.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Novica Zdravković (71), brat preminulog folkera Tome Zdravkovića, bori se sa karcinomom bešike, a hospitalizovan je drugi put ovog meseca zbog toga što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Kako saznajemo, njemu se u utorak uveče jako slošilo, te je prevezen u Klinički centar, gde je smešten na odeljenje urologije.

Foto: youtube.com/M7 Schäfer
Novica Zdravković

Novica za Srpski telegraf kaže da mu je rečeno da strogo mora da miruje, a lekari pomno prate njegovo stanje. Bez obzira na komplikacije, pevač tvrdi da se sada oseća znatno bolje, međutim, i dalje je vezan za krevet.

- U utorak uveče su me opet prebacili u bolnicu jer mi nije bilo baš najbolje. Ležim na odeljenju za urologiju i sada mi je mnogo bolje, ali nikakve duže posete mi nisu omogućene kako bih se što više odmarao. Nadam se da će mi sutra ili prekosutra omogućiti da konačno malo prošetam i da uhvatim vazduh. Nadam da će sve biti u redu - rekao je Novica za Srpski telegraf.

Inače, Zdravkoviću je ustanovljen karcinom bešike, koji je metastazirao i sa kojim se pevač bori skoro dve decenije. On je zbog toga više puta periodično ležao u bolnici zbog komplikacija koje je imao, ali je kasnije puštan na kućno lečenje. Poslednji put pevač je hospitalizovan sredinom aprila, kada je izjavio da čeka operaciju da mu odstrane karcinom, kao i da to nije prvi put da se susreće sa takvim zahvatom. Pre manje od nedelju dana Novica je napustio bolnicu dok čeka termin za operaciju, ali je ubrzo vraćen jer se nije osećao dobro. Sada je pod konstantnim nadzorom lekara, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading