ŠOK: Luka hteo da napravi Nataši još jedno dete

Autor:

Zabava

27.04.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac prijavila je svog supruga Luku Lazukića za fizičko maltretiranje koje se navodno dogodilu u njenom stanu na Dedinju. Tog kobnog dana pevačica i IT stručnjak imali su žustru raspravu jer je Luka želeo da njih dvoje što pre dobiju još jedno dete, iako je prošlo tek mesec i po dana od rođenja njihove ćerke Katje.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Pevačica je ispričala da joj je muž nekoliko sati pre incidenta tražio da mu rodi bebu samo nakon mesec i po dana nakon što su dobili ćerku Katju kako bi je zadržao u kući između četiri zida.

- Kada je Nataša saopštila Luki da ide kod kuma i saradnika Alena u studio da snimaju nove pesme, on se unervozio i pokušao da je uveri da joj odluka nije pametna. Govorio joj je da joj je rano da se vrati na posao jer se tek porodila i da treba da brine o njihovoj ćerki Katji zato što je dobra majka i takva treba da ostane. Takođe joj je rekao da je potrebna u kući i da ne može da podnese kada je drugi muškarci gledaju na nastupima, a da on nije tu - kaže izvor za beogradske medije i dodaje:

RepublikaFoto: Republika
Luka Lazukić

- Bekvalčeva je pokušala da mu objasni da im ponestaje novca i da je prinuđena na to da što pre mora da završi nove pesme i vrati se na scenu. Nakon njenog odgovora, on je zbog ljubomore pobesneo i izvikao se na nju. Nije joj dozvolio ni da dovrši rečenicu, a već je postao agresivan. Prvo je počeo da joj zamera što je zaljubljena u ćerku Katju, a onda joj je rekao da pod hitno moraju da naprave drugo dete. Navodno, on ne želi da među njihovom decom bude velika razlika u godinama i da je sad pravi čas da porade na tome. Nataša je bila u šoku. Pokušala je da mu objasni da nije prošlo ni dva meseca od porođaja i da je prerano, a uz to im ni finansijska situacija nije na zavidnom nivou. Nedavno mi se žalila: „Prisiljavao me je da pravimo bebu, ne mogu više da ga podnesem.“ Na kraju joj je priznao da je ljubomoran kad peva i da mu je namera da je drži samo pored sebe - kaže pevačicina prijateljica i ističe da je haos nastao posle njihove svađe oko deteta.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Nataša Bekvalac

- Luka je okrenuo Nataši leđa, zalupio vrata i otišao. Ona je uplakana posle toga otrčala u studio. Posle nekoliko sati nastao je haos, kada ju je on prebio - završava izvor.

Natašin PR tim potvrdio je sve ovo:

- Istina je, ali ne bismo ništa da iznosimo javno dok Nataša prolazi kroz težak period - poručio je portparol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading