Bivši ljubavnici nakon pet godina nastupali zajedno

Autor:

Zabava

09.05.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ljubavnici Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović nakon pet godina imali su zajednički nastup na humanitarnoj večeri u jednoj beogradskoj kafani, međutim, kako saznajemo, pevačica je učinila sve da do njihovog susreta nipošto ne dođe.

Foto: instagram.com/ceranicmilena
Milena Ćeranić

Naime, Milena je pristala da peva na istom mestu sa Nemanjom, ali pod uslovom da joj se omoguće uslovi da se mimoiđu, što su organizatori, ali i sam Stevanović, ispoštovali.

- Nemanja je stigao među prvima, a Milena poslednja. Ušla je u kafanu i uputila se u garderobu, gde je ostala sve dok Nemanja nije završio sa svojim blokom pesma i po dogovoru otišao iz kafane pre nego što je Ćeranićka izašla na binu. Milena se duže vreme krila u garderobi dok su svi pevači sedeli zajedno. Nije se pozdravila ni sa kim pre nastupa kako bi izbegla susret sa Nemanjom, ali kasnije je opušteno ćaskala sa svima - otkriva naš izvor.

Iako je postupio prema navodima našeg sagovornika, Stevanović je u izjavi za Srpski telegraf tvrdio da nema problem da se sretne sa bivšom jer je ona navodno za njega sada samo prošlost.

Foto: instagram.com/nemanjastevanovic82
Nemanja Stevanović

- Nemam problem da joj se javim i da nastupamo zajedno, to je prošlost, mi gledamo u budućnost. Milena i ja nismo ni u kakvim odnosima. Ja sam porodičan čovek, uživam da budem sa svojom ženom i ćerkicom. Ranije sam voleo da izlazim, sada na to gledam kao na posao - rekao je Stevanović.

S druge strane, Ćeranićka ništa nije htela da komentariše.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading