Evo šta je Bojan Leksington otkrio o svojoj ženi

Autor:

Zabava

12.05.2018

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leksington bend, na oduševljenje publike, pevaće svoje najveće hitove 1. juna na Tašmajdanu u okviru festivala "Impero Music Week". Prvog dana festivala momci iz Leksington benda binu će deliti sa Dženanon Lončarevićem i "Projekat" bendom.

Foto: instagram.com/_mrs.vaskovic_
Bojan sa suprugom

- Drago mi je sto smo na ovom prostoru posle skoro godinu dana. Imaćemo koncert sa kolegama i potrudićemo se zajednickim snagama da oduševimo publiku... Žene danas imaju više love, pa će one sigurno kupiti više karata - kaže za Pink.rs kroz osmeh Bojan Vasković, frontmen grupe ''Leksington bend'' i dodaje da je veoma ponosan na duet sa kolegom Šakom Polumentom koji na Jutjubu broji preko četiri miliona pregleda.

- Trenutno radimo na promociji duetske pesme ''Stranac'' koju smo snimili sa Šakom Polumentom. Pesma je odlično prihvaćena i veoma sam srećan zbog toga - kaže pevač i za naš portal otkriva i šta će njegova ćerka Anđelina naslediti od mame Aleksadre.

 

 

#maldivesislands #sandbank #february #?#love #❤️

Објава коју дели Bojan Vaskovic Lexington (@bojanvaskovic_official) дана 6. Мар 2018. у 10:52 PST

 

- Mama lepo peva, pa će dete povući na nju, a i ja lepo pevam pa će valjda nešto i od mene - rekao je kroz osmeh frontmen grupe Leksington bend.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading