Deda Lukas plakao od sreće: CECA MU PRVA ČESTITALA

Autor:

Zabava

20.05.2018

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aca Lukas postao je deda u subotu, kada se njegova ćerka iz prvog braka Miljana Vuksanović porodila i na svet donela devojčicu Minju, a radosne vesti saznao je u Berlinu, gde je pevao na jednoj svadbi. Prva mu je čestitala njegova koleginica i velika prijateljica Svetlana Ražnatović, a kako saznajemo, on je u jednom trenutku i zaplakao od sreće.

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas

- Vuksanović je u momentu kad mu se ćerka porodila pevao u Nemačkoj jednu veliku luksuznu svadbu sa nekoliko svojih kolega, među kojima su bili Ceca, Đani, Jana Todorović, Katarina Živković i Sandra Afrika. Kada su mu preko telefona uhvatili muštuluk iz Beograda da je dobio unuku, prva mu je čestitala Ražnatovićka, a njemu su krenule suze radosnice - priča izvor koji se zatekao sa njima i dodaje:

- Emocije su toliko preplavile Acu da je samo ponavljao "Presrećan sam" i "Ljudi, postao sam deda", pa je sa još većim žarom nastavio s pesmom na tezgi koja se pretvorila u dvostruko slavlje - zaključio je naš sagovornik.

Katarina Živković podelila je deo atmosfere sa pratiocima na Instagramu, a zatim je prigrlila Lukasa i objavila sliku sa novopečenim dekom, ispod koje je napisala "Čestitamo, deda".

Foto: instagram.com/craznatovic_official
Ceca Ražnatović

Folkerov sin Lazar takođe nije krio oduševljenje, pa je putem Insta-priče poručio da je najsrećniji ujak na svetu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Lukasom, ali je on do zaključenja broja ostao nedostupan za komentar. Sudeći po tome što i sve njegove kolege koje su pevale sa njim u Berlinu nisu bile dostupne, reklo bi se da je slavlje potrajalo mnogo duže nego što su planirali, pa su očito prespavali jučerašnji dan.

Podsećanja radi, Miljana je Lukasova ćerka iz prvog braka sa Svetlanom Vuksanović, sa kojom ima i sina Lazara. Pevač je nedavno istakao da su sve njegove žene birale imena deci, pa je taj trend, izgleda, nastavila i njegova ćerka, ali je Aca priznao da mu se sviđa ime koje je odabrala za njegovu unuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading