ERINI SIN I SNAJA SE POBILI: Evo detalja incidenta!

Autor: blic.rs

Zabava

23.05.2018

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Između sina Ere Ojdanića, Dragutina Ojdanića i pevačeve snaje Jelene Petrović dogodio se sukob proteklog vikenda. Folker Era Ojdanić otkriva za "Blic" zbog čega se sukob odigrao, ali ipak negira tvrdnje da je njegov sin nasilnik uprkos tome što je Dragutin priveden, te u izveštaju iz Urgentnog centra stoji da je Erina snaja dobila lakše telesne povrede.

 

 

A post shared by Andrija Era Ojdanic (@andrijaera) on May 14, 2018 at 11:39am PDT

 

Era je otkrio da njegovi sin i snaja koji imaju desetogodišnjeg sina već godinama zapravo ne žive zajedno, ali incident se desio kad je Jelena saznala da je Dragutin u kući sa drugom devojkom, pa ih je tu i zatekla zajedno.

- Došlo je do tog incidenta, sve je istina. Njih dvoje već godinama ne žive zajedno, oboje žive svoje živote. Moj sin nije nasilnik, on se nikad u životu nije pobio, nikad nije podigao ruku ni na jednu ženu. Apsolutno sam siguran u to. U ovom slučaju će i jedno i drugo da snose posledice. Mogli su lepo da okončaju svoju vezu i da stave tačku na to - rekao je Ojdanić.

Inače, kako kažu nezvanične informacvije  snajka Ere Ojadanića policiji je prijavila nasilje u porodici.

Policija je izašla na lice mesta, a Jelena Petrović je donela izveštaj iz Urgentnog centra u kom stoji da je zadobila lakše telesne povrede.

 

 

A post shared by Andrija Era Ojdanic (@andrijaera) on Apr 27, 2018 at 1:33am PDT

 

Folker sa druge strane tvrdi kako se njegov naslednik navodno trudio da smiri situaciju.

- Dragutin ima video nadzor i sve je snimljeno. Vidi se kako ona njega gura i udara ga po glavi. On je samo bio taj koji je smirivao situaciju kako Jelena ne bi napala tu devojku. On nije nikog napao. Njoj su vrata te kuće uvek bila otvorena, ona dođe presvuče se i to, ali ne živi tu već kod roditelja u Resniku - rekao je Era Ojdanić i ispričao je da ih je oboje isterao iz kuće.

- Kod inspektora i sudije je taj video snimak na kome je sve zabeleženo. Sve se vidi kao na dlanu, nasilja nije bilo. Oboje su dobili pedalu iz kuće. To je kuća mog unuke Andrije. Ja sam sa Jelenom u mnogo dobrim odnosima, čak sam joj i svoj auto dao, da joj olakšam život - objašnjava Era Odjanić.

 

 

A post shared by Andrija Era Ojdanic (@andrijaera) on Mar 27, 2018 at 4:56am PDT

 

Nakon incidenta Dragutin je priveden, ali je tada, kako kaže izvor, priložio snimak sa sigurnosne kamere na kom se vidi kako Jelena nasrće na njega, pokušava da uđe u kuću i nasrne na devojku sa kojom je on bio. Policija trenutno radi na utvrđivanju svih činjenica ovog slučaja.

Iako je, kako kaže, izbacio njegove roditelje, Ojdanić tvrdi da je njegov unuk u porodični dom uvek dobrodošao, te da u ovom trenutku, nakon incidenta, on vodi računa o njemu.

- Andrija je sad kod mene u motelu. Ja sam išao da ga uzmem iz škole. On će da ode kod Jelene večeras, ma to sve dobro funkcioniše. Juče ga je sin moj pokupio iz škole, svi smo uključeni i svi provodimo vreme sa detetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading