(FOTO) Ovako izgleda žena Sergeja Ćetkovića!

Autor: alo.rs

Zabava

23.05.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brak Kristine i Sergeja Ćetkovića jedan je od onakvih kakve mnogi priželjkuju. Iako se svojski trude da sačuvaju svoju intimu od znatiželjnih pogleda, emotivni pevač ne krije da je ponosan na svoju mirnu luku i porodicu iz snova. Podrška supruge, koja nije ljubitelj eksponiranja u javnosti, od neizmernog mu je značaja.

- Zaista sam srećan, jer imam ženu koju volim i koja me voli. Važno je biti svestan te ljubavi i znati šta hoćeš u životu, a ja želim mir, ljubav, mirnu luku, porodicu, stabilnost, poverenje i iskrenost. Ne želim laž, interes i matematiku u svom životu. Neću da glumim nešto što ne osećam, niti umem da glumim ljubav na silu. Veoma sam emotivan i na sve reagujem srcem. Kod Kristine najviše cenim to što je iskrena i direktna, kod nje nema uvijanja i lažnih obzira. Kristina je moj odraz i ja njen. Jedno drugom smo i sidro i vetar u jedrima - rekao je jednom prilikom Sergej.

 

Ada Bojana????? #adabojana #odmor #more #plaza

A post shared by sergej cetkovic (@cetkovics) on Jul 22, 2016 at 10:28am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading