Darko se ženi novom devojkom!

Autor: I. Tubin - Z. S. Radulović

Zabava

24.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić pokazao je da je više nego ozbiljan u nameri da ponovo stane na ludi kamen, te je svoju novu devojku Marinu odveo u svoj rodni Brestač na slavu. Kako saznajemo, Darko i Marina zajedno su proslavili njegovu krsnu slavu Đurđevdan, a folker je porodici rekao da će Marina biti njegova nova žena čim završi proces razvoda sa Anom Sević.

 

 

?????♥️

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Apr 6, 2018 at 3:00pm PDT

Naime, nakon što je Darko stavio tačku na kratku romansu sa Oliverom Matijević, koleginicom iz Hrvatske, sa kojom je počeo da se zabavlja odmah nakon razlaza od Ane Sević, Lazić nije dugo ostao sam. Njegova nova izabranica Marina je 20-godišnjakinja koja živi u Pećincima, selu blizu njegovog rodnog Brestača, a porodica Lazić oduševljena je izborom.

 

 Na fotografijama sa Darkove slave vidi se da Marina uživa u njegovom društvu

- Darko se na prvi pogled zaljubio u Marinu. Privuklo ga je to što je skromna devojka iz patrijarhalne porodice i ne žudi za slavom. Iako su kratko u vezi, dosta vremena provode zajedno - započinje priču izvor i nastavlja:

Foto: printscreen/instagram.com/deki_cela_dex
Darko Lazić sa devojkom

- Njih dvoje se poznaju iz viđenja jer živi u blizini Brestača, ali prvi put kad su se susreli nakon njegovog razlaza od Ane varnice su sevnule i odmah su otpočeli romansu. On je veoma ozbiljan po pitanju Marine i to je i dokazao kada ju je pozvao na svoju slavu. Zajedno su otišli u Brestač, a Darko se od Marine odvojio samo kad se latio mikrofona. Svima je pričao: "Ovo je Marina, to je moja ljubav, ona će mi biti žena". Ona nije skidala osmeh s lica, videlo se da joj je bilo mnogo drago što joj daje na važnosti pred porodicom i prijateljima - priča izvor i tvrdi da se Darko nije šalio kada je rekao da će se oženiti njom.

Foto: printscreen/instagram.com/deki_cela_dex
Darko Lazić sa devojkom

- Ne želi da požuruje stvari, ali je rekao da, ukoliko njihova veza nastavi da ide ovim tokom, vrlo brzo će je zaprositi. Samo čeka da zauvek završi te papirološke peripetije oko razvoda sa Anom i da živi svoj život - kaže izvor i dodaje:

- Ćerkicu Lorenu će redovno viđati, a pošto je Marina veoma mlada za porodicu, taman će moći da još nekoliko godina sazri pre nego što se i sa njom ostvari u ulozi oca - završava izvor Srpskog telegrafa.

 

????

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 23, 2018 at 4:25am PDT

U prilog ovim navodima govore i fotografije sa Darkove slave na kojima se vidi Marina, koja uživa u njegovom društvu.

Podsećamo, nakon što je odjeknula vest da su se Darko i Ana Sević rastali, Ana nije dugo samovala, te je obelodanila svoju vezu sa Danijelom, sa kojim je bila i na letovanju. Ni Lazić nije dugo čekao, već se upustio u romansu sa koleginicom Oliverom Matijević, ali ta veza nije potrajala. Povodom nove devojke Marine Darko je rekao:

- Imam devojku i srećan sam. Ana i ja već duže vreme nismo zajedno, mislim da i ona ima dečka i smatram da je svako krenuo svojim putem, šta sad, je l' treba da budem sam ceo život?! Pa zar se na meni ne vidi da sam srećan? - rekao je nedavno pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading