Bosanac: Volim žene sa dlakavim nogama!

Autor: D. Janković

Zabava

28.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor Dragan Stojković Bosanac priznao je da voli žene sa dlakavim nogama. On je u emisiji "Zvezde Granda" otkrio kako je ljubitelj pripadnica slabijeg pola jer su one nežna i divna bića koja zaslužuju poštovanje bez obzira na to kakve su, te da potajno, kako kaže, "čuponoge" najviše preferira. Naime, Jelena Karleuša prozvala je kompozitora da želi da stekne naklonost dama u publici, ali ju je on šokirao odgovorom i sve prisutne u "Grandovom" studiju slatko nasmejao.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Dragan Stojković Bosanac!

- Žene su divna i nežna bića - obraćao se Dragan u kameru damama, dok je Jelena njegove komplimente shvatila kao način da dobije naklonost žena koje sede u publici "Zvezda Granda", te mu je pevačica brže-bolje odgovorila.

- Bosanac hvali žene kako bi stekao jeftine poene kod ovih dama iza njega, to svi znamo - rekla je Karleuša Stojkoviću, koji nije mario za takve komentare, već je ushićeno nastavio hvalospeve na račun nežnijeg pola.

Bože mili, čuponoga - zgranuto je komentarisala Jelena Karleuša

- Žene su rođene za ljubav, žene su rođene da se maze - pričao je zaneseno kompozitor, te ga je "mala od skanala" brže-bolje prekinula kako bi saznala da li Bosanac isto misli i za žene koje imaju dlake na nogama.

 

Cita se sve sto pisete??

A post shared by Dragan Stojkovic Bosanac (@d.s.bosanac_official) on May 12, 2018 at 2:02pm PDT

- Čak i ako se ne depiliraju - upitala ga je Jelena radoznalo, ne očekujući potvrdan odgovor, ali je Dragan kao iz topa rekao da upravo baš takve dama preferira.

- Čupanoga je najbolja - odgovorio je Bosanac ponosno, osmehujući se, a njegovo priznanje izazvalo je smeh prisutnih u studiju. Karleuša nije mogla da veruje kako Dragan naziva žene se dlakavim nogama, odnosno kako im tepa, te je bila prilično iznenađenja onim što je čula.

- Bože mili, čuponoga - začuđeno je ponovila JK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading