Željko rasprodao VIP zonu na Tašu!

Autor: D. L.

Zabava

28.05.2018

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kantautor Željko Joksimović je za samo nekoliko dana od najave velikog koncerta koji će održati 16. juna na stadionu Tašmajdan rasprodao VIP zonu, pa je zatražio da se kapaciteti prošire.

Naime, kako je interesovanje za njegov nastup veliko, pevač se i te kako raduje predstojećem spektaklu, a ovo je prvi put da će sam nastupiti na Tašu.

Pevaču će koncert na Tašmajdanu biti 1000. u karijeri

- Raduje me činjenica da smo rasprodali VIP zonu za samo nekoliko dana od trenutka kada je krenula kampanja. To je zaista fenomenalan rezultat. Zajedno sa timom smo odlučili da povećamo kapacitete jer su ljudi na isti način doživeli koncert kao i mi, oni žele sjajan provod, žurku, da spuste piće na barski sto i da uživaju. Imamo dosta upita i iz regiona jer je Beograd destinacija koja je leti vrlo atraktivna, tako da ćemo proširenjem omogućiti da ponesu nezaboravne utiske - rekao je Joksimović.

Inače, Željko će ovim koncertom obeležiti i jedan jubilej - 1000. koncert u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading