(VIDEO) Andrijana ostavila Đeksona

Autor:

Zadruga

28.05.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Andrijana Radonjić novinarima postavila pitanje "zašto je ljudi osuđuju zbog njene veze sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom" njen stav se prema njemu načisto promenio!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson

Kada je čula negativne komentare, ona je okrivila Nemanju za takav sud, pa sa njim ušla u raspravu. Narednog dana, oni su se pomirili, ali Radonjićevu i dalje tišti promena Đeksonovog ponašanja.

Tokom dana njih dvoje su se osamili i porazgovarali kako bi porazgovarali o svojoj vezi koju bi Andrijana očigledno da okonča. 

- Šta ti je? Je l' ti lakše da ne budemo zajedno? Nebitni su tvoji problemi, imam i ja probleme isto. I kad si raspoložen nije tako kako treba da bude. Očigledno si se folirao prvih mesec dana - rekla je nervozno Andrijana.

- Što si ti opterećena strašno me smaraš. Odakle ti to? Kako treba da bude? - Bio je u šoku Đekson. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson

Razmenili su samo nekoliko reči, a posle toga ništa nije bilo rešeno. Nakon toga su svoj razgovor nastavili u bazenu i definitivno okončali svoju vezu. 

- Mi smo gotovi. Ja tebi peti put prilazim - bila je nervozna Andrijana. 

- Ne padam mi na pamet to što ti želiš da ja ispadnem nadr*an. Nema veze sa tobom, ti si došla samo da otežaš kao i svaki put. Ti meni pričaš kao da sam se folirao prvih mesec dana. Nemoj da me vučeš za jezik šta si se ti folirala. Pričala si mi da raskid sa dečkom nema veze sa mnom, sad odjednom pričaš da si sa dečkom raskinula zbog mene. Uspela si to da uradiš - odbrusio joj je Đekson. 

Andrijana je poručila Nemanji da se skloni od nje, što je on i učinio. Ovime su raskinuli svoju vezu. Njihov razgovor možete pogledati u narednim video-snimcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Branko

28.05.2018 21:13

Andrijana bezi od njega. Iskoristio je na desetine devojaka i ostavio ih.

Drago

05.06.2018 12:10

Andrijana raskinula pa mu se ponovo vratila. Ona je jedna zalutala ovcica. A Djekson je jedan Vuk koji ce je smazati i pljasnuti a da nije ni svesna sta joj se desava.