Majka Mace Diskrecije: Volim te i voljena bićeš ceo život!

Autor: D. J.

Zadruga

28.05.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maci Diskreciji, koja je u nedelju proslavila 27. rođendan u "Zadruzi", majka Enesa Nurkić je uputila emotivnu čestitku nakon što je se prethodno javno odrekla. Naime, Veliki šef priredio je Senadi rođendansko iznenađenje u vidu velike torte sa njenim likom, koju je dobila od fanova, kao i brojne čestitke među kojima se našla i mamina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maca Diskrecija

- Želim ti da jedno znaš, volim te i voljena bićeš život ceo. Neka suza ne bude na licu tvom, želim ti sreću i divan dom. Ko može da te voli više od majke? Kada majka rađa, tada si rođena, mila i voljena, ti si lepota i ceo svet. Voljena moja, želim ti najbolje sve, najlepše želje i sve da ostvariš ti - glasila je poruka koju je Maca dobila od majke.

 Enesa: Ko može da te voli više od majke? Kada majka rađa, tada si rođena, mila i voljena

RepublikaFoto: printscreen/youtube
Enesa Nurkić

Podsećamo, Maca je sa Enesom bila u veoma lošim odnosima godinama unazad, a vrhunac svega bio je kada je u "Zadruzi" pre nekoliko meseci u razgovoru sa Borom Santanom izjavila kako njoj Enesa nije prava majka i da se njena prava mama ne snima i ne daje izjave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading