Šako: Povukao sam se zbog Sandre Afrike!

Autor: D. J.

Zabava

02.06.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Šako Polumenta prozvao je koleginicu Sandru Prodanović, poznatiju kao Sandra Afrika, da mu je zauzela prostor u medijima i naglasio da se upravo zbog nje i njoj sličnih, koji su na instant način postali popularni, nije medijski eksponirao.

 

Naime, Šako je u emisiji "Premijera" otkrio da je kolegama kojima u trenutku nije znao ime želi da ustupi teren, te da se slabo pojavljuje u javnosti, ali redovno peva na terenu, gde se najbolje snalazi i zna se ko je ko.

 

 Ja sam malo medijski zaspao. Pustio sam razne MC i Afrikanke da se eksponiraju, dok ja radim na terenu

 

 

???

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on May 26, 2018 at 2:58am PDT

- Ja sam malo medijski zaspao, želeo sam da pustim te ljude koji su popularni - MC ovaj, MC onaj, Amerikanka, Afrikanka, Evropljanka, pojma više nemam ni kako se zove koja... Želeo sam da ih pustim, neka imaju svoj teren. Ja ne mogu da se takmičim sa ljudima koji... Čekaj, bre, ja sam uradio toliko na terenu - rekao je Šako, a mnogi su u njegovoj prozivci prepoznali Sandru Afriku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading