(VIDEO) Sestra Milice Dabović otkrila: SILOVAO JE ČOVEK KOGA SVI ZNAMO!

Autor: blic.rs

Zabava

04.06.2018

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelica Dabović, nekadašnja košarkašica "Partizana" i starija sestra Milice i Ane Dabović, napisala je autobiografsku knjigu "Tajna jednog osmeha" u kojoj je opisala nasilje koje je pretrpela od, kako tvrdi, svog oca, ali i pokušaj silovanja od strane jedne javne ličnosti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Jelica Dabović

Jelica Dabović je gostujući u "Jutarnjem programu" na TV Prva ispričala da je knjigu napisala kako bi podigla svest o žrtvama nasilja i silovanja.

Kako tvrdi, muškarac koji ju je seksualno zlostavljao i pokušao da je siluje poznat je široj javnosti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Jelica Dabović

- Ne želim da pričam o tome. Toga ima u mojoj knjizi, ali ne želim nikoga da imenujem, niti da dajem toj važnosti, već želim da dam važnosti potpuno drugim stvarima, a to je da niko ne priča o pokušaju silovanja ili silovanja. Niko od javnih ličnosti nije stao pred javnost i rekao "Da, ja sam pretrpeo-la silovanje ili pokušaj silovanja". Ta osoba jeste u javnom životu, odavno. Od njegove mladosti je u sportu, ali problem je u tome što niko to ne iznosi - rekla je Jelica.

Iako su voditelji Jovana Joksimović i Srđan Predojević insistirali da upravo zbog toga ona iznese o kojoj osobi se radi, Dabovićeva je ostala dosledna tome da ne želi da pominje ime te osobe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading