Seve peva na rasprodajama!

Autor:

Zabava

06.06.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kebina snajka i hrvatska pevačica Severina Kojić, za čije koncerte i u beogradskoj Areni se uvek tražila karta više, spala je na to da radi promocije i rasprodaje po tržnim centrima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Severina Kojić

Naime, Severinin nastup uživo na otvaranju Designer Outlet Croatia 7. juna najavljen je uz napomenu da je ulaz besplatan.

Foto: printscreen/designeroutletcroatia.com
Severina peva na rasprodaji!

- Očekuju vas posebne ponude i popusti, zabavni sadržaji, nagradna igra i još mnogo toga. Vaše strpljenje se isplatilo jer Designer Outlet Croatia otvara svoja vrata 7. juna uz odličan koncert! Zabavite se uz note modne kraljice naše estrade Severine i šopingujte uz brojna iznenađenja - poručuju organizatori Severinine tezge, koja nije ni nalik onim koje je imala pre pet i više godina, kada je pravila velike spektakle u regionu i šire.

Zabavite se uz note modne kraljice naše estrade Severine i šopingujte uz brojna iznenađenja, poručuju organizatori

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Severina
Koncert Severine Kojić 2009. godine u Areni

- Seve ranije ne da nije pristajala na ovakve angažmane već prosto nije imala prostora da ih uvrsti u svoj raspored pošto je bila prezauzeta ozbiljnim nastupima, što na domaćoj javnoj sceni, što u inostranstvu. Ulaznice za njene koncerte nisu mogle da se nađu ispod 15-20 evra za najjeftiniji sektor i punila je najveće koncertne dvorane, kao i otvorene prostore. Na njenom poslednjem velikom spektaklu u beogradskoj Areni pre pet godina karte su rasprodate u rekordnom roku, a nakon toga njena karijera kao da je počela da stagnira. Moguće da se više posvetila porodičnom životu, s obzirom na to da se dve godine kasnije i udala za Kebinog sina Igora Kojića, s kojim vidno više polaže na privatne stvari nego na posao. U svakom slučaju, Severina se poslednjih godina može videti i na mestima na kojima ju je ranije bilo nepojmljivo sresti, dok se na njene velike spektakle sve duže čeka - zaključuje hrvatski izvor blizak pevačici.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Severinom preko njenog menadžera Tomislava Petrovića, ali do zaključenja broja on nije odgovarao na naše pozive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sule

16.06.2018 08:29

Ostarilo se, pritisle godine, lose pevacke sposobnosti, karijera gradjena na erotici i skandalima i sad sta je tu je. Mali keba sve vise izistaje u njenom zivotu, pitanje je vremena kad ce i to da pukne. Ostaje joj jedino da se organizuje kao prava Hrvatica i krene da bude poslovna pratnja TOMSONU, njih dvoje se bas, bas zasluzuju, oboje su velike patrijote!