Jelena Nađ razočarana u pravosuđe: Moja deca će crći gladna!

Autor:

Zabava

07.06.2018

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga Aberta Nađa Jelena Nađ objavila je na svom Fejsbuku kako je razočarana u srpsko pravosuđe jer je suđenje koje već četiri godine vodi sa ocem svoje dece ponovo odloženo. Naime, ona je istakla da je šokirana činjenicom da je pravna zastupnica bivšeg fudbalera napustila suđenje uz obrazloženje da mora da podoji bebu, a da sudija sve to dozvoljava.

Foto: Starsport
Albert Nađ

- Grad Beograd, zemlja Srbija. Suđenje u mom gradu, mojoj državi. Ja, samohrana majka troje dece, tražim pravdu za njih već 4 godine. Optužnica podignuta. Suđenja se odlažu, razvlače. Danas se dešava nepojmljiva stvar u sudnici. Nakon saslušanja dva svedoka advokatica bivšeg oca moje dece izjavljuje da mora da napusti suđenje jer mora da doji bebu. A vi, moja deco, gladujte! Koga je briga što vi 4 godine nemate zakonom propisano izdržavanje. Crknite! Sudija dozvoljava i zakazuje novi cirkus za septembar. Država Srbija! Raspala među šljivama! MRZIM što sam deo nje! U septembru ulazimo u petu godinu, čisto da napomenem - obavestila je Jelena javnost putem društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sale

07.06.2018 20:33

Nije slusala savete da se mirno rastane sa muzem, da ne nagovara decu da mrze oca, da im objasni da im je on i dalje otac. Ona je zelela po svaku cenu da ga smesti u zatvor. Otac predmet predao advokatima, a advokatima se isplati da odugovlace.