Nadica uzvraća udarac: Draginja je svojom izjavom otvorila Pandorinu kutiju!

Autor: alo.rs

Zadruga

06.06.2018

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draginja Radanović, majka "Pinkove" zvezde, burno je reagovala nakon što je u "Zadruzi" pušten snimak na kojem se jasno vidi kako Sloba izjavljuje ljubav Kristini, a potom se čuje kako se supružnici ljube. Naime, nakon što je snimak emitovan uživo u programu, Sloba je dobio telefonski poziv od majke, koja mu je poručila da se drži što dalje od Kristine i da je Luna prava devojka za njega.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

- Sve je spremno, rekao si da hoćeš razvod, ne treba ti njen advokat, a ni zajednički. Imaš Lunu da bude tu pored tebe, niko drugi ti ne treba, držite se zajedno. Nemoj da ti Kristina prebacuje da nemaš advokata, jer ga imaš. Ne slušaj nikoga, pogotovo ne Kiju, kad izađeš napolje, sve će ti biti jasno - poručila je Draginja Slobi tokom telefonskog razgovora, ali kada smo je pozvali da nam prokomentariše tu situaciju, ona nije želela da priča.

S druge strane, Nadica Zeljković, Kijina mama, ne sumnja da Slobine odluke u velikoj meri zavise od Draginjine podrške, ali veruje da će njena ćerka Kristina doneti pravu odluku kada je reč o njenom braku.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Draginja Radanović

 - Neka je Draginja dala podršku Luni i Slobi, pa ona je prva otvorila Pandorinu kutiju. Lepo je to kada hoće da ožene već oženjenog čoveka... On je počeo sve ovo, mama je potvrdila, a mi se sada svi valjamo u blatu... Ne želim da vodim rat sa njegovim roditeljima, a Draginji bih se javila ukoliko bih je srela na ulici. Šta da vam kažem uopšte, mene je blam da odgovaram na ova pitanja - kaže na početku razgovora za "Alo!" Kijina mama Nadica i dodaje da joj je u celoj priči jedino jasno da njen zet ne priča istinu. 

- Sloba laže i Kristinu i Lunu, to je jasno svima. Mene je zaista blam da odgovaram na ovakva pitanja, pogotovo što su njih dvoje odrasli ljudi. Ali stojim iza toga da je Slobodan dvoličan i lažov.

- Želim samo da moje dete bude zadovoljno i srećno. Ako njena odluka bude da se pomire i ako Slobodan bude onaj Boba za kog se Kija udala, biće mi drago, ali teško će se to desiti. Ali na to pitanje odgovor treba da vam da Kristina - rekla je Nadica na kraju razgovora za "Alo!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Ana

06.06.2018 14:00

Nadica kraljica! Odmerena, savremena i kulturna zena. Nije ni cudo sto je Kija carica! Gospodja Janicijevic Draginja dno dna...

Odgovori 35 6
Nickname

06.06.2018 15:59

Bravo, ovo je majka koja nijednom recju, ni postupkom nije svoje dete ni favorizovala, a ni osramotila. Treba da napise udzbenik za Anabelu!

Odgovori 39 5
DANE

06.06.2018 20:20

Sloba se nikada sa Kristinom neće pomiriti jer je ona moralna nakaza. Prodaje ludilo po Zadruziu ,manipulatorka.On će se razvesti od nje čim izadje iz Zadruge. Kraljica njegoog srca je Luna.On je voli više od svega,kao i ona njega.

Odgovori 6 31
Cecilija

19.06.2018 05:14

@DANE - Tacno je, samo sto je moralna nakaza Zloba. Kako vreme odmice, sve bolje i jasnije ce se videti ko je ko. Zloba i Zluna su rodjeni jedno za drugo! Imaju majke koje im kao u srednjem veku ugovaraju veridbu, iako je on zvanicno ozenjen.Koja je to psihopatologija????!!!!! Kija bezi sto dalje od ovog mamlaza!!!!!!!!! Sto dalje od Draginje... Neka im je Soba pa neka slave na nesreci drugoga...... bili zivi pa videli kako ce se stvar odvijati..... ali onda nece biti Kije da je krive za sve!