OTKAZAN KONCERT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA!

Autor:

Zabava

15.06.2018

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je danas u toku dana objavio da će sutra upkos kiši održati koncert, Željko Joksimović otkazao je nastup na Tašmajdanu u poslednjem trenutku.

RepublikaFoto: Dušan Lukić
Bio prinuđen da otkaže koncert zbog lošeg vremena... Željko Joksimović

Koncert koji je dugo najavljivan za sutra, 16. jun, otkazan je zbog vremenskih nepogoda koje su najavljene, a Joksimović se povodom ovoga obratio i na svom profilu na instagramu i otkrio da će biti određen drugi datum za održavanje spektakla:

- Upravo smo dobili nedvosmislenu potvrdu da se i sutra popodne očekuje snažno nevreme. Ne želimo da rizikujemo bezbednost ljudi u publici i zbog toga smo odlučili da pomerimo datum. Novi termin će vrlo brzo biti saopšten. Sve kupljene karte za koncert 16.06. će važiti za novi datum koji budemo odredili - napisao je Željko.

- Novi termin će vrlo brzo biti saopšten. Sve kupljene karte za koncert 16.06. će važiti za novi datum koji budemo odredili - doao je u opisu fotogrfaije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading